Cu AdWords iti aducem clienti inca din prima luna

Te ajutam sa iti promovezi produsele sau serviciile la momentul potrivit, in locul potrivit. Rezultatele se vor vedea imediat.adwords-adfacebook

Rezultate rapide. Google AdWords este o metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online, alaturi de alte masuri durabile in timp, dar care au un impact initial scazut.Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale. Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta pe Google produsul sau serviciul oferit de tine. Cu Google AdWords, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.

Buget controlat. In orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merita sa il investesti. Acesta poate fi modificat in functie de profitabilitatea campaniei.

Vizibilitate mai mare. Inca din prima zi de campanie, AdWords te aduce pe primele pozitii din rezultatele Google. Imaginea companiei tale va creste in notorietate, iar brand-ul tau va fi vizibil acolo unde conteaza.

Targetare precisa. Reclamele tale vor fi afisate doar celor direct interesati de produsele sau serviciile tale, din zona geografica pe care o deservesti, la momentul potrivit. Fiecare campanie AdWords inseamna o targetare exacta, folosind multe criterii de prin care se filtreaza caror persoane li se afiseaza reclamele. Bugetul investit de tine merge la tinta.

Masurabilitate. Statisticile AdWords ne spun exact ce merge si ce nu merge, astfel incat sa putem lua continuu decizii de imbunatatire a eficientei campaniilor. Ne ajuta sa investim mai bine bugetul si sa obtinem rezultate mai bune.

 

Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?

 

Ofer un cont adwords setat (la cheie) ca tu ulterior sa poti sa faci reclama pentru website-ul tau.

Totul pentru un pachet standard de 50 euro.

In pret nu este inclus suportul tehnic.

Ce contine acest cont ca setari?
- creare cont adwords
- creare ad-uri (reclame) text - 3 modele toate cu mesajele personalizate pentru website-ul tau
- creare ad-uri (reclame) galerie de imagine - 3 modele toate cu mesajele personalizate pentru website-ul tau
- creare ad-uri (reclame) video marketing - un model toate cu mesajele personalizate pentru website-ul tau
- implemetare cuvinte cheie dupa website-ul tau
- creare de o campanie
- creare de un grup de anunturi
Toate reclamele au imagini luate de pe website-ul tau. Daca doresti alte imagini sau modificarea lor atunci costul se modifica in functie de timpul consumat pentru pregatire grafica.

Cont demo gratuit pentru a vedea cum arata un cont setat dupa optiunile enumerate mai sus.

Daca doresti un cont demo GRATUIT contacteaza-ne iar noi iti vom da un link de conectare.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |