Beneficii si dezavantaje ale online-ului pentru business-ul tau

beneficii si dezavantaje bucurestiCateva beneficii pe care le ofera online-ul:

  • tracking (vezi exact care campanii de promovare iti aduc profit, care mesaje functioneaza)
  • control asupra bugetului (scazi si cresti bugetul in functie de ce functioneaza, opresti campaniile etc.)
  • nu ai nevoie (neaparat) de un spatiu fizic (scapi de costurile de chirie, angajati etc.)
  • promovarea este mai ieftina si mai eficienta (poti incepe si cu un buget de 50-100 euro)
  • utilizarea telefonului mobil Smart Phone creste spectaculos (trebuie sa fii prezent pe acest device, sa ai site-ul optimizat etc.)

    Sunt doar cateva beneficii pe care le are online-ul si pe care le stie deja toata lumea.Ce poate face un consumator cu privire la business-ul tau online:

sa compare preturile
sa caute review-uri despre tine (cauta parerea altora pe forum-uri, blog-uri etc.)
sa intrebe cunostintele sale despre produsele / brandul tau
sa fie in stadiu de informare
sa se razgandeasca cu privire la achizitie
sa verifice datele companiei (de cat timp exista compania, estimare clienti, cifra de afaceri etc.)

Nu vorbesc mult despre dezavantajele online-ului. Insa acestea exista. Daca acum multi ani era suficient sa apari cu o reclama la tv sau un banner stradal in care sa spui ca ai o super oferta la mere iar oamenii se ingramadeau in magazinul tau, acum acest lucru nu mai functioneaza.

O reclama din offline (tv, radio, afis, pliant etc.) trimite usor in online. Publicul tau vede ceva offline apoi cauta online mai multe informatii. Atat la tine, cat si la altii.

Business-ul tau este gol golut in online. Marketingul ar trebui sa aiba prioritate in fata bugetelor de publicitate. Este al naibii de simplu sa faci o campanie AdWords sau Facebook in care sa spui ca ai o oferta. Este pe atat de simplu ca un utilizator sa-si dea seama ca nu este de fapt o oferta.

Investeste in primul rand in produs si prezentarea lui (in site), iar apoi in promovarea acestuia. Asigura-te ca ai beneficii reale pentru publicul tau tinta atunci cand te compari cu concurenta. Pune-ti in fiecare zi intrebarea: de ce ar cumpara cineva de la mine si nu de la concurenta? Roaga-ti prietenii sa faca o cautare pe google la mere proaspete si intreaba-i de unde ar cumpara ei merele. Daca nu te aleg pe tine intreaba-i de ce. Invata, fa modificari si testeaza.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |