Pentru a scrie recenzii la mii de produse fara sa le fi experimentat

Pentru a scrie recenzii de produse si serviciiCând am început de marketing on-line, îmi amintesc că una dintre cele mai mari obstacole, mintea mea a trebuit să sară peste "Cum să scrii comentarii la atât de multe produse ?", atunci când nu a existat nici un fel de experiente proprii la tot ceea ce am scris despre. Eu pur și simplu nu am putut obține de pe Amazon, cheltui 10.000 $ pe jucării, și apoi a da opinia mea pe fiecare dintre ele.

Pur și simplu nu avea nici un sens! Cum aș putea să vând lucruri atunci când nu am experimente proprii sau știu cu adevărat ceva despre asta?

O parte a problemei este alegerea o nișă adecvată și de a găsi ceva pentru a scrie despre care știu despre. Dar nu toate nise pot fi convertite în bani în mod eficient, astfel încât de multe ori de nișă de marketing profesionale trebuie să se ramifica în zone suntem familiarizat.

Aici sunt trei stiluri de comentarii pe care le folosesc pe site-urile mele. Prima dintre ele, desigur, de fapt, depinde de tine folosind produsul sau cele foarte similare. Celelalte două puteți face pur și simplu de a fi un expert într-o zonă sau utilizând tehnici adecvate de cercetare.

 

Revizuirea produsului Stil 1: I - proprii. Iată Recenzia mea

Oricine are o conexiune la internet este conștient de faptul că există modalități de a lua decizii mai bune de cumpărare prin căutarea on-line. Cine nu vrea să citească o revizuire onestă a unui produs sau serviciu care se gândesc la cumpărare?

Comentarii produs nu trebuie să fie limitat la „Am încercat și că aici e părerea mea“. De fapt, multe dintre aceste tipuri de comentarii sunt extrem de părtinitoare. Nu e nimic în neregulă cu asta, dar fiecare produs va avea oameni care iubesc și oameni care îl urăsc. În ciuda acestei prejudecată, care deține un produs fizic recenzat este un instrument puternic. Dacă dețineți aceasta, asigurați-vă că pentru a include imagini sau video pe care le au, și împărtăși povești anecdotice pentru a merge cu recenzia. Nu inclusiv acestea acestea ar putea trezi suspiciuni dacă sunt sau nu l-ați cumpărat de fapt. O mulțime de oameni a scrie comentarii false pentru că este profitabil.

Aici este un exemplu de revizuire a serviciului pe care l - am încercat: înstărit Afiliere Review

Revizuirea produsului Stilul 2: Sunt un expert. Iată Rezumatul meu

O altă cale este de a vorbi despre ceva legat de un câmp știi multe despre. De exemplu, am fost berii propria mea bere de câteva luni. Am un sistem care funcționează pentru mine. Știu destul de un pic despre procesul și cum funcționează.

De asemenea , îmi petrec timpul citind despre ea în cărți, blog - uri, și vorbind cu alte persoane cu interese similare. Deși eu nu sunt un producător de bere de master, cred că știu destul de un pic mai mult decât un incepator. În unele privințe, eu sunt un expert incepator . Am o opinie educată , și care contează pentru ceva!

Și , deși s-ar putea să nu știu totul, cred că gândurile mele pe diverse teme conexe pot fi de ajutor pentru cel puțin un număr de vizitatori la blog - ul meu. La naiba, chiar și „adevăraților experți“ poate fi greșit (și sunt) , uneori. Oh, nu am spus că așa-numiții experți nu sunt de acord pe o mulțime de lucruri prea? Nu există nici un motiv să cred că doar pentru că nu ai un doctorat în nișă nu înseamnă că nu au voie să scrie un post pe blog despre ea!

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să cumpere sau de a folosi tot ceea ce am revizuire. Doar fi sincer. De exemplu, dacă vreau să revizuiască negativ un joc nu am mai incercat am putea lista jocurile anterioare, compania a produs pe care am încercat și nu-i plăcea. Aș putea posta link-uri către forumuri cu alte persoane care au încercat acest joc și nu“place. Aș putea folosi capturi de ecran pentru a demonstra punctele mele, și să explice opiniile mele, astfel încât procesul meu de gândire a fost clar pentru cititor. Nu trebuie să le spun am încercat doar să creeze un fals sentiment de autoritate.

Aici este un exemplu de produs de revizuire a ceva ce nu am încercat, dar este într - un domeniu știu multe despre: IMPho opinie

Revizuirea produsului Stilul 3: Sunt un cercetător nepărtinitor. Iată Rezumatul meu

Cu toate acestea, un alt stil de produs de revizuire ar putea fi abordarea cercetător imparțial. Pentru acest stil de reexaminare, nu trebuie să menționăm că aveți sau nu au încercat un produs. Asta e irelevant. Există de tone de alte persoane pe care l-au încercat, și dacă vă faceți de cercetare în mod corespunzător, vă poate oferi o imagine obiectivă a ceea ce se poate aștepta la un potențial cumpărător.

Nu doar copiați și inserați ceea ce spun alte persoane . Acest lucru este plagiat, și puteți obține în probleme serioase. Dar puteți lua o captură de ecran părți de comentarii pentru a demonstra puncte. Problema cu acest lucru este că aveți nevoie pentru a lega înapoi la sursă, și poate fi o modalitate pentru ca oamenii să plece de revizuire și accesați altcuiva. Aceasta va fi o decizie pe care trebuie să ia în considerare.

Chiar și fără ghilimele exacte, puteți consulta în continuare informații, cum ar fi „7/10 forumuri am vizitat au avut o majoritate de ansamblu a comentarii negative“, sau „83% din examinatori a dat acest produs 4 + stele pe Amazon“

Puteți, de asemenea, sapa în produse similare, versiuni anterioare, puteți compara caracteristicile cu alte produse din aceeași nișă sau pur și simplu puteți specifica specificațiile. Ar trebui să aveți întotdeauna valoare VALUE atunci când faceți acest lucru. Din nou, acest lucru nu ar trebui să fie doar un maraton de copiere / lipire, în care să luați informații dintr-o grămadă de resurse într-un efort de a împiedica traficul și de a face vânzări. Întotdeauna trebuie să te gândești la ce poate câștiga un vizitator din citirea recenziilor tale.

Ați consolida o mulțime de informații disparate? Ați creat un grafic minunat care demonstrează un punct în scris din altă parte? Ai luat niște jargonul tehnic și explicați-l mai simplu? Te-ai rupe în jos principalele diferențe dintre cele două produse similare, pentru a face mai ușor de a le compara? YouTube este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a include informații de la o persoană care deține de fapt produsul și vă puteți încorpora orice video de pe YT în postarea de pe blog! Acestea sunt toate mari moduri de a folosi de cercetare ca un mijloc de a scrie un comentariu despre produs ceva care nu îl dețineți.

Iată o trecere în revistă a ceva ce nu am încercat, dar a fost capabil de a revizui cu cercetarea propriu - zis: Predator Review

Ce acum?

Recenzii produs poate fi o modalitate foarte bună de a obține de trafic pentru blog - ul dvs., dar daca esti ca mine, a face revizuire după revizuire după revizuire va obține un pic plictisitor și monoton. Dar nu vă faceți griji. Există de tone de alte modalități de a obține trafic orientat pe site - ul dumneavoastră. O parte din aceasta este de a învăța cum să facă cercetare corectă a cuvintelor cheie și de a ști ceea ce oamenii în nișă sunt în căutarea. Mai jos este un film cu privire la importanța cercetării de cuvinte cheie.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |