Reputatia e rea, suferinta se vede un cont - inevitabilul s-a produs

Cine ar trebui să citească acest ghid?

Acest ghid de reparații reputație on-line este scris special pentru persoanele de profil înalt și întreprinderile care sunt afectate de comentarii negative și rezultatele căutării.

 

Cat de negativ e comentariul, nu iti place!

O revizuire slaba este feedback-ul negativ, care de obicei duce la un rating de o stea care este vizibilă atunci când cineva caută pentru tine sau compania într-un director sau un director cum ar fi Yelp profesionale cum ar fi gradele de sanatate.Reputatia e rea suferinta se vede un cont inevitabilul s a produs

Aici este un exemplu de un hotel care are mai multe reclamații cu privire la Yelp. Dupa ce a citit această recenzie, este ușor de înțeles de ce au ieșit din afaceri.

 

Ce rezultatele negative arata pe motorului de căutare ?

Un rezultat negativ al motorului de căutare este o plângere nedorită sau de revizuire rău, care este vizibilă atunci când cineva caută pentru tine sau compania dvs. în motoarele de căutare, precum Google.

Aici este un exemplu al unei companii de servicii financiare care are o plângere enumerate mai jos site-ul lor. În fiecare lună, mii de oameni văd acest rezultat dăunător.

 

 

Cum sunt rele Recenziile? De ce conteaza reputația ta online ?

Doar pentru a o pune în perspectivă. Imaginați-vă pentru o secundă că doriți să deschideți un cont de pensionare în care intenționați să investiți economiile întregii vieți. Căutați Google pentru "cel mai bun cont de pensionare" și apare compania noastră de exemplu. Vizitați site-ul web pentru a obține mai multe informații.

Câteva zile trec și sunteți gata pentru a deschide un cont. Numai această dată când căutați numele companiei și vedeți acest site plângere. Pentru due diligence sau din curiozitate, pur si simplu nu te ajuta și trebuie să faceți clic pe rezultatul negativ. Este irezistibil.

În doar câteva minute, articol ai citit sa răzgândit. Afacerea ai fost pregătit să gestioneze toate banii, nu mai ai incredere. Sansele sunt ele nu sunt o companie de rău, dar este prea riscant pentru a lucra cu ei.

Vei găsi o altă opțiune și acest lucru este exact ceea ce clienții potențiali vor face pentru tine sau compania dvs., dacă aveți o reputație proastă on-line.

Din fericire, unele comentarii pot fi fixate

În cazul în care multe site-uri de revizuire, puteți corecta problema prin obtinerea mai multe comentarii pozitive. Ca urmare, rating stele va crește și un rezultat negativ de căutare poate deveni pozitiv. Vom discuta strategii pentru rezolvarea acestei mai târziu.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă majoritatea persoanelor și întreprinderilor este rezultatele negative ale căutării cauzate de site-urile de știri, bloguri și reclamații care nu pot fi corectate prin obținerea de noi recenzii pozitive. De multe ori, este și piesa editorială în care un scriitor este pur și simplu spus să raporteze știrile sau să scrie o poveste controversată.

Suferiți de o dăunat reputației online?

Dacă Google numele sau numele firmei și prima pagină conține informații negative este doar o chestiune de timp înainte de a se întâmplă acest lucru. În cel mai bun caz, clientul va evita face afaceri cu tine. În cel mai rău caz, ei vor spune tuturor că știu.

În era toată lumea digitală are o voce, în general vorbind, că este un lucru bun. Cu toate acestea, dă cineva care are o problemă cu tine posibilitatea de a partaja cu lumea. Pentru unii proprietari de afaceri, a fost o mică neînțelegere, care a aruncat în aer pentru a deveni o problemă uriașă. Pentru alții pot fi rupt o lege sau au fost dat în judecată, au rezolvat problema și a pus presimțire în spatele lor. Pentru alții, este o poveste veste proastă, care pur și simplu nu va muri.

Indiferent care este problema poate costa mii de afaceri, sau chiar sute de mii de dolari pe an.

În cazul în care marca cineva de la Google a companiei dvs. si pe prima pagina pe care se vedea articolele negativ, în special în cazul în care aceste articole sunt în top cinci rezultate, atunci aveți o reputație deteriorat.

Ce informații demascatoare este acolo?

Fiecare companie este un pic diferit. În funcție de ceea ce sa întâmplat, de dimensiunea afacerii și suma de bani clienții dvs. vor avea un impact tipurile de conținut găsite online.

Pentru afacerile cu probleme juridice, problemele pot fi documente judiciare, știri, comunicate de presă, mugshots și arestări. Pentru întreprinderile care nedreptatit (în mod intenționat sau neintenționat) un client, ei pot vedea comentarii negative, rapoarte, reclamații Ripoff BBB, rapoarte de înșelătorie consilier, video și chiar site-uri întregi întreținute de către acești clienți. Proprietarii de afaceri și membrii consiliului pot avea mugshots, apăsați negativ, și fotografii jenante.

În timp ce fiecare scenariu este ușor diferit, problema este în continuare la fel. Atunci când un client potențial sau chiar de curent vede aceste rapoarte, ele pot fi speriat de a face afaceri cu tine. Nu doar din cauza de a fi furat, dar și pentru că nu doresc să fie asociate cu aceste tipuri de probleme.

Am nevoie de reparare Reputație?

Nu putem da un răspuns pătură, dar dacă Google a companiei dumneavoastră și veți vedea informații negative sunt șanse mari ca clienții actuali și viitori vor vedea același lucru. Dacă acest lucru nu te deranjeaza, atunci nu trebuie să faceți nimic despre asta. Cu toate acestea, dacă sunteți ca majoritatea proprietarilor de afaceri înțelegi daunele pe care acest lucru poate provoca. Chiar dacă ceea ce este prezentat nu este adevărat, o mulțime de clienți nu vor ști sigur și va alege o altă afacere doar pentru a fi în siguranță.

Aveți în continuare întrebări? Click pe butonul de mai jos pentru a afla dacă aveți nevoie de reparații reputație.

Ce urmează?

Să sperăm că de acum ați înțeles daunele pe care chiar și un element negativ apar pe prima pagină poate provoca afacerea dvs. și de ce aveți nevoie pentru a remedia problema mai devreme , mai degrabă decât mai târziu. 
În capitolul următor, vă vom arăta cum să evalueze pagubele unui atac reputație on - line. Evaluarea este în fază vă ajută să aflați ce spun oamenii despre tine și cum să se ocupe cel mai bine situația. Este firesc să vrea să se ascundă și pentru a evita problema , dar se confruntă cu ea pe cap va fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru dvs. pe termen lung de afaceri. Du - te la capitolul următor.

 

Cum evaluati dvs. deteriorarea Reputație online

Care sunt clienții și chiar competitorii spun despre tine? Acum este momentul pentru a afla! Prin finalizarea acestei evaluări scurt, vei afla ce spun oamenii despre afacerea dvs. și dacă aveți nevoie pentru a repara reputatia sau pur și simplu actualiza.

 

Începeți cu un plan

Veți dori să finalizeze această evaluare pentru afacerea dvs., personal și pentru orice membri ai echipei de conducere al companiei. Vă recomandăm să luați un minut sau două pentru a pune împreună un plan înainte de a începe, deoarece acesta poate fi ușor să te lași distras în timp ce faci evaluarea.

În primul rând deschide Word, Notepad sau editorul de text preferat. Următoarea face o listă de cuvinte cheie va căuta, iată câteva recomandări.

** Notă: înlocuiți [numele dvs.] cu numele sau denumirea comercială

[numele tau] 
[numele tau] înșelătorie 
[numele tau] recenzia 
[numele tau] imagini 
[numele tau] caz 
[numele tau] Mugshot 
[numele tau] bbb

De asemenea, vă recomandăm să căutați industria sau alte informații relevante cum ar fi colegiu, liceu, cluburi / asociații, și orice altceva care ar putea fi relevante pentru tine.

Dacă aveți un nume comun poate doriți să adăugați un oraș sau stat la sfârșitul interogările de căutare astfel încât nu va trebui să cearnă prin cat mai multe rezultate. În cele din urmă ceva deschis pentru a lipi link-uri în care nu poate fi măgulitoare, vă recomandăm o foaie de calcul.

Făcând evaluarea

Când faci căutări rezultatele pot fi denaturate în funcție de căutările anterioare și alte date. Pentru a evita acest lucru, va trebui să fie să ștergeți cookie-urile / cache / istorie delogari de Google sau deschide o fereastră / privată incognito în Chrome / Firefox.

Du-te la Google și inserați în primul termen de căutare, uita-te prin rezultatele ca și cum ați fost cineva care face cercetare pe tine. Asigurați-vă că să se uite la primul minim trei pagini înainte de a merge la următoarea căutare. În mod ideal, se va uita la primele zece pagini pentru a afla mai multe.

**Pro Tip: Click the gear icon in the upper right hand corner and click “Search settings”. Under “Google Instant predictions” click “Never show instant results”. Beneath that change the “Results per page” to 100 and then click save. That way you won’t have to keep clicking to go to the next page. You can change it back once you are done with the assessment.

** Sfat 2: Dacă țineți apăsată tasta Ctrl atunci când faceți clic pe un rezultat se va deschide într-o nouă filă. Acesta poate fi un economizor de mare de timp pentru a deschide zece file dintr-o dată și apoi uita-te repede la ei.

Vă recomandăm să vă uitați la dvs. Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, etc profile din perspectiva din afara. Ceea ce căutați este paginile pe care nu le-ați creat. Faceți clic pe filele imagine, știri, și video în Google pentru a obține o imagine completă.

Veți vedea o mulțime de site-uri care doar agregă date despre locațiile pe care le-ați trăit și alte informații de bază despre dvs. Majoritatea vor încerca să vă perceapă un dosar de poliție sau altceva. Trebuie doar să ignorați acele elemente pentru care trebuie să plătiți, cel mai probabil că nu au nimic despre dvs. sau se va afișa în altă parte gratuit.

Amintiți-vă că nu sunt în căutarea de a le repara pe loc, scopul este doar pentru a face o listă de site-uri care ar putea fi o problemă, apoi lucra la fixarea acestora mai târziu.

În timp ce faceți căutările scrie în jos orice alte idei care vin în minte despre alți termeni de căutare care ar putea fi relevante pentru viața ta. Când ajunge la rezultatul 100 inserați următorul termen de căutare în bara de căutare. Cel mai probabil veți vedea o mulțime de aceleași pagini, care este normal să păstreze doar în căutarea prin intermediul pentru site-uri noi.

Ce urmeaza

Sperăm că, după ce ați finalizat proiectul, nu ați avea prea multe elemente negative. Dacă aveți articole, mai ales cele care apar pe prima pagină, amintiți-vă că oamenii care doresc să facă afaceri cu dvs. văd același lucru. Expresia "afară din vedere" poate fi adevărată, dar poate afecta reputația dvs. și este vital să vă confruntați cu aceste probleme și să le remediați înainte de a se răspândi ca un virus.

 

# 1 greșeală care va distruge reputația ta online

Atunci când găsești ceva negativ on-line despre tine sau afacerea ta, prima reacție este de a fi supărat și furios. Vă rugăm să conțină emoțiile. Știm exact cum te simți. De ce ar pune cineva acest lucru on-line? Cum pot face această problemă să dispară?

 

Pentru majoritatea începe cu furie, apoi negare, apoi răzbunare sau dorința de a argumenta. În timp ce aceste sentimente sunt normale, ele sunt sentimente complet inadecvate pentru a lua măsuri în privința. De fapt, este aproape garantat să arunce în aer în fața ta, dacă faci ceva în timp ce în această stare de spirit. În acest capitol, vom discuta unele dintre cele mai mari greseli fac proprietarii de afaceri atunci când se ocupă cu comentarii negative despre ei on-line. Să începem.

# 1 greșeală oamenii fac

Ce este? Simplu, argumentând cu persoana și remarcile le-au făcut.

Să recunoaștem, internetul este un mediu de larg deschis, unde oricine poate spune aproape nimic fără repercusiuni. În timp ce observațiile pot fi în întregime falsă atunci când începe cearta publicul citind comentariile vor face două lucruri:

1) Alegeți o latură 
2) Wonder dacă este modul în care tratează toți clienții

Ambele sunt în detrimentul afacerii dumneavoastra. Când oamenii răspund în furie acel sentiment intră în scenă prin cuvintele pe care le introduceți, dând răspunsul mai puțin de credibilitate și făcându-le arate ca o persoană nebună.

Un alt lucru este să se gândească atunci când susțin că se poate desprinde ca fiind mult prea defensiv, care poate provoca oamenii citesc comentariile la întrebarea dacă spui adevărul. Gândiți-vă la un potențial punct de vedere al clienților, ei nu știu nimic despre situația și doar a vedea doi oameni argumentând. Dacă ei sunt la fel ca majoritatea oamenilor, le-ar găsi mai degrabă o altă companie de a face afaceri cu apoi încercarea de a trece prin ceea ce se spune și să facă un apel hotărâre.

Contrast un client perspectivă de lectură argumentul pentru a le văzând că ați răspuns politicos la comentariu și a încercat să remedieze situația. Publicul larg tinde să înțeleagă că unii clienți nu va fi niciodată fericit, dar atunci când văd vi se face un efort de a corecta problema ei văd că vă pasă de clienții dumneavoastră. Cu toate acestea, în unele cazuri, nu ar trebui să răspundă la observațiile direct.

Cum de a distruge afacerea dvs. prin a nu controla emoțiile dvs.

Argumentând este cea mai comuna greseala, dar cu siguranță nu singurul. De-a lungul anilor, am văzut o multitudine de probleme de reputație pop-up on-line pentru companiile de toate dimensiunile. Pe măsură ce se desfășoară, acesta poate fi murdar uitam ceea ce se întâmplă.

A existat o poveste recent de un restaurant din Boston, în cazul în care un client plâns placinta au primit la Ziua Recunoștinței nu a fost bun. În apărarea restaurantului, clientul ar fi spus ceva la restaurant, mai degrabă decât a merge direct on-line pentru a începe dur. Cu toate acestea, răspunsul restaurantului a fost ridicol.

În loc de a încerca să remedieze situația în care a început de asteptare client „needucați“, „neinteligent“, și „neșlefuit“, dar care a fost, după spune clientul „du-te f *** le.“ Evident, acest lucru nu a fost abordarea corectă. De fapt, a fost un astfel de răspuns teribil că restaurantul a ieșit din afaceri, nu știm sigur dacă cele două evenimente sunt legate, dar sigur se pare ca ea.

Există zeci de povești foarte similare cu aceasta. Totul, de la restaurante și magazine de reparații auto pentru companiile aeriene majore și furnizorii de servicii Internet, din păcate, o mulțime de întreprinderile mici ajung merge sub, după o astfel de situație. Nu face această greșeală!

Este un pic mai rar, dar am văzut chiar și câteva cazuri de proprietar de afaceri amenință oameni care postează lucruri negative. Există un hotel faimos care a amenințat că va amenda patronii 500 $ pentru a lăsa comentarii negative tot drumul până la violență fizică împotriva persoanei care părăsește revizuirea. Nu numai ca poate ateriza în probleme juridice, dar va arunca în aer, fără îndoială, în fața ta, atunci când amenință oamenii într-un forum public.

Cum să umilească public afacerea dvs.

Atunci când un proprietar de afaceri vede comentarii negative una dintre următoarele gânduri este acela de a îngropa revizuirea negativă cu o rafală de comentarii pozitive. Dacă puteți obține clienții fericiți să părăsească comentarii, acest lucru poate fi o strategie bună. Cu toate acestea, de multe ori ei decid să ia o comandă rapidă și în schimb a posta comentarii false pozitive.

In afara de aceasta fiind necinstit, acest lucru poate afecta afacerea în câteva moduri diferite. În primul rând comentarii false tind să sune cel mai fals din timp, iar acest lucru poate provoca oamenii le citesc la întrebarea etica.

În continuare, unele site-uri pot utiliza algoritmi complecși pentru a determina care comentarii sunt false. Există câteva metode diferite de imaginind asta, inclusiv adresa IP de urmărire pentru a ști locația recenzenți. Dacă acestea sunt mii de mile depărtare poate fi un semn de revizuire este fals. O altă modalitate este profilul este nou și a rămas doar o singură reexaminare pentru afaceri. Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile. Unele site-uri se va șterge pagina dvs. în cazul în care afla ce faci acest lucru.

Chiar mai rău este Yelp; ei au făcut mult pentru a combate recenzii false pentru a păstra datele lor de încredere pentru consumatori. În cazul în care nu sunt familiarizați cu ele, ei au început să aibă companiile la tribunal pentru vanzarea de comentarii false. Cu toate acestea, cel mai nou tactica lor este chiar mai dăunătoare. În cazul în care suspectează o afacere încearcă să manipuleze comentarii lor, Yelp va adăuga o insignă la pagina lor de a spune acest lucru consumatorilor.

De ce este mai dăunător? Gândiți-vă, dacă sunteți cercetarea o afacere și să vedem că insigna trebuie să traverseze mintea ta că afacerea este cel mai probabil manipulau comentarii cu privire la alte site-uri, dar, de asemenea, că acestea sunt o companie necinstit.

Cum să se ocupe de un negativ de revizuire

Am trecut peste unele dintre cele mai mari greșeli acum să vorbim despre câteva dintre modalitățile de a gestiona situația. Primul lucru este să se gândească la sincronizare; este important să se răspundă rapid, dar asigurați-vă că v-ați calmat suficient că ai un cap limpede.

Următoarea privire la comentariul din perspectiva clienților. V-au așteptări care nu au fost îndeplinite? Au primesc servicii pentru clienți săraci? Sau doar în căutarea de a fi ascultat, deoarece angajatul nu au ascultat problemele lor? Oricare ar fi preocuparea este, încercați să-l văd din perspectiva lor și cred despre modul în care puteți face dreapta. Cei mai mulți oameni doresc doar să fie auzit și am constatat că sunt dispuși să facă ceva despre el.

Sfat: Nu răspundeți direct la un comentariu pe un site plângere. întotdeauna abordează această problemă pe o platformă diferită cum ar fi e-mail. Vezi dacă poți face lucrurile bine și la rezoluția cere clientului în cazul în care acestea vor elimina sau edita recenzia lor negativă. Răspunsul la comentariu, doar crește probabilitatea ca conținutul negativ va apărea mai ridicat în motoarele de căutare.

Când îți faci răspunsul, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți recunoști îngrijorarea. Nu trebuie să luați vina în mod necesar, ci să le spuneți că înțelegeți îngrijorarea lor și doriți să faceți bine. Fi sincer! Apoi, dacă au o problemă simplă, o puteți rezolva, cel mai probabil, nu veți reuși cu un răspuns simplu. În acest caz, oferta de a vorbi direct cu aceștia, unele companii vor apela la client, iar alții vor lăsa un număr de telefon, astfel încât clientul să poată primi un răspuns. Modul în care o gestionați va depinde de o serie de factori diferiți, cum ar fi tipul plângerii, afacerea dvs. și care este soluția așteptată.

În cele din urmă, veți dori să-mi cer scuze că au avut problema, din nou, nu trebuie să ia vina, dar puteți cere scuze, totuși, că se simt nedreptățiți.

Răspunsul creați este o oportunitate masivă de a arăta lumii că vă pasă de clienții dumneavoastră, și muncesc din greu pentru a le menține fericit. Există sute de exemple în care clienții se plângeau despre o afacere, compania a lucrat pentru a rezolva problema, iar clientul reclamantă transformat într-una dintre companiile cele mai mari clienti.

Gânduri finale

Fiecare scenariu este diferit, dar un lucru este clar, nu doriți să se confrunte și să înceapă o luptă on-line. Când se întâmplă acest lucru nu va câștiga, singura întrebare este cât de rău vei pierde. Aflați de la alte întreprinderi și greșeli reacționeze în mod adecvat sau deloc. În capitolul următor, vom vorbi despre modul în care puteți combate aceste probleme în cazul în care nu poate fi rezolvată cu un răspuns simplu sau atunci când nu sunt în măsură să răspundă la reclamația clientului.

 

Cum se ajunge de presă și recenzii pozitive

Este timpul pentru a transforma lucrurile în jurul valorii de! Pune trecutul în urmă și merge mai departe arătând partea pozitivă a afacerii dumneavoastră. În acest capitol vom fi acoperind modul de a crește numărul de informații pozitive despre tine sau afacerea dvs. și obținerea că conținutul în fața publicului.

 

Castigarea Positive Media Atenție

Cel mai bun mod de a transforma atenția negativă în jurul valorii este de a obține o atenție pozitivă. Publicarea de conținut mare pe site-ul dvs. și mass-media sociale pot ajuta, dar ceea ce ai nevoie este conținutul pozitiv pe alte site-uri de autoritate. In trecut a fost dificil să câștige atenția mass-media, cu toate acestea, în era digitală aveți mai multe opțiuni pentru a obține povestea ta acolo.

Primul pas va fi la ambarcatiunile de o poveste pe care tu sau afacerea ta arată într-o lumină pozitivă. Ai făcut recent o donație de mare pentru o organizație de caritate? Ați participat la un efort de comunitate pentru a îmbunătăți orașul, județ sau de stat? Ai fost în măsură să ajute un client într-un mod de impact? Va trebui să dau seama ce eveniment puteți utiliza pentru a obține o atenție pozitivă. Păstrați în minte mai mult emoțional în mișcare povestea sansa mai mare va primi preluat de mai multe site-uri de știri.

O altă școală de gândire este povestea nu are nevoie să fie de serviciu public în natură. La fel fiind prezentat ca un lider in domeniul sau de rupere un subiect fierbinte poate ajuta, de asemenea, schimba imaginea companii. Aceasta este o altă modalitate foarte bună de a obține o acoperire mass-media și îngropa acele articole negative.

În continuare, va trebui să obțineți mesajul acolo. Există un număr de moduri diferite de a face acest lucru, vom acoperi trei dintre cele mai bune.

Trimite un Comunicat de presă

Trimiterea unui comunicat de presă este un proces în două etape, mai întâi trebuie să scrie comunicatul de presă. Există un format foarte specific pentru modul în care sunt comunicate de presă scrise care trebuie urmate pentru a fi acceptat. Dacă nu sunteți familiarizați cu procesul cel mai bun pariu este de a angaja pe cineva care are experiență scris unul. Ele sunt în jur de 350-500 de cuvinte în lungime și trebuie să conțină informații de contact pentru compania dvs., inclusiv numele, adresa și numărul de telefon.

După eliberarea este scris, va trebui să-l prezinte majore agregați de știri. În timp ce puteți face acest lucru manual momentul în care va dura nu este în valoare de ea. În schimb, veți dori să utilizați un serviciu ca PRNewswire sau PR-ul Web, acestea costa in jur de 300 $, dar ei vor primi eliberarea pe de multe ori mai multe site-uri decât ai putea pe cont propriu.

Ia-o stație de știri pentru a te acopăr

Acest lucru va necesita mai multă muncă decât depunerea unui comunicat de presă, dar ar trebui să producă rezultate mai bune decât un comunicat de presă. Cele două modalități principale de a obține în fața reporterilor este prin contactarea acestora prin Twitter sau prin utilizarea unui site web, cum ar fi helpareporterout.com. Am putea scrie un ghid complet cu privire la modul de utilizare a acestor două metode, cu toate acestea nu este scopul acestui capitol. Dacă mergeți pe acest plan de traseu, cheltuieți o sumă decentă de timp pentru a obține acest lucru.

Creșterea Opiniile clientului

Aceasta este o modalitate foarte bună de a minimalizeze comentarii negative. Atunci când un potențial client vede o recenzie negativă, dar este înconjurat de o mare de comentarii pozitive pe care le vor minimalizeze negativ. În primul rând ține cont de faptul că nu doriți să sumbit comentarii false. Am acoperit acest lucru în ultimul capitol dar sunt foarte susceptibile de a vedea acest lucru efecte inverse în fața ta.

Diferite site-uri au reguli diferite cu privire la modul în care puteți solicita recenzii ale clientilor. De exemplu, pe Yelp nu ar trebui să recomande ca clienții să vă examinați pe Yelp. Cele mai multe dintre toate site-urile nu vă permit să mitui clienții să plece clienți, oferindu-le o reducere sau un articol gratuit, astfel încât uita de asemenea. Evident, care adaugă o provocare pentru a obține comentarii.

Unele companii castiga comentarii spunându-clienții lor pentru a le verifica pe Google Maps, Yelp sau alte site-uri de revizuire. Procedând în acest fel nu sunt presiuni asupra clienților să vă lăsați comentarii în schimb, ei pot ajunge la această concluzie pe cont propriu.

Una dintre cele mai bune strategii este pentru branduri pentru a crea un conținut antrenant, care construiește încredere și o relație puternică cu publicul lor. În cazul în care o publicație suprafețele negativ, clienții vor fi mult mai probabil să se grăbească la apărare pentru a respinge afirmațiile făcute de o persoană care nu reflectă cu acuratețe experiența tipică a majorității clienților.

Obțineți expunere pe blog-uri în industrie

În fiecare industrie există blog-uri de autoritate în cazul în care oamenii merg pentru a afla despre cele mai recente știri și tendințe. Cele mai multe dintre aceste site-uri permit oaspeților să prezinte conținut care vizitatorii s-ar bucura. Cea mai grea parte a acestei strategii este de a crea o bucată mare de conținut pe care oamenii din industrie s-ar bucura. Deoarece fiecare industrie este diferit, veți ști mai bine decât noi ceea ce colegii dvs. s-ar bucura.

Gânduri finale

Fiecare dintre aceste strategii va necesita un pic de creativitate din partea dvs., precum și un timp pentru a obține o tracțiune, însă acestea vă pot îmbunătăți considerabil reputația online. O mulțime de companii vor decide să angajeze o companie de administrare a reputației pentru a face ridicarea greoaie. Dacă doriți ajutor în acest domeniu, faceți clic pe caseta Live Chat și discutați cu cineva din echipa noastră! În capitolul următor vă vom arăta cele trei lucruri importante pe care trebuie să le căutați într-o companie de administrare a reputației.

 

 

Adevărul despre angajarea unei companii de reparații online

 

Dacă citiți acest lucru, atunci aveți unele probleme on-line, nu? Din păcate, nu sunteți singuri. În fiecare an, sute de întreprinderi merge sub cauza o poveste care răspândit on-line și în cele din urmă a ucis afacerea lor. Pentru unele întreprinderi, a fost meritat, dar pentru cea mai mare parte a fost, fie o greșeală cinstit care a fost rezolvată sau nu a fost chiar adevărat.

 

Oricum, nu doriți să fie una dintre aceste statistici. În acest capitol, vom trece peste câteva bucăți de informații cheie pe care trebuie să știți înainte de a angaja o companie de reparații reputație. Până când ați terminat de citit acest lucru, veți ști cum funcționează, și veți putea vedea prin intermediul serviciilor de calitate scăzută, astfel încât să puteți lua o decizie bună.

Văzând prin pădure

Să recunoaștem, există tone de companii de acolo, care pretind a face „managementul reputației“ sau „repararea reputației“, problema este acest lucru înseamnă lucruri drastic diferite pentru oameni diferiți. Pentru unii, este pur și simplu răspunde la reclamațiile clienților prin intermediul și numărul 800, pentru alții împingând în jos comentarii negative, care sunt afișate pe prima pagină a Google. Vom fi acoperirea din urmă, deoarece aceasta este esența repararea reputației.

În mod ideal, doriți o companie care are experiență în acest domeniu. Partea mai dificila este managementul reputației nu este ceva ce companii ca sa se laude, astfel încât cele mai multe companii nu sunt dispuși să dezvăluie care au lucrat cu nemaivorbind că au făcut managementul reputației, la toate. Din moment ce, cel mai probabil, nu va fi în măsură să verifice rezultatele cel mai bun lucru de făcut este de a vorbi cu o companie despre procesul și așteptările.

O companie de reparații de reputație, care are o experiență vă va spune ce vă puteți aștepta și cât timp ar trebui să ia în timp ce o companie de calitate mai puțin va face doar presupuneri vagi și va face cel mai probabil, promisiuni nerealiste. Ți-au promis să-l fixeze în două săptămâni? Apoi, ei, probabil, nu sunt legit. Remedierea problemelor de reputație nevoie de timp; acesta nu este un proces peste noapte. Orice companie care face promisiuni de remedieri rapide de obicei, nu a făcut de lucru, înainte sau pur și simplu vrea să obțină banii.

Pentru majoritatea clienților, durează aproximativ 30 de zile pentru a începe să se vadă modificările de pe prima pagină a Google, dar ar putea dura încă 3-6 luni pentru ca conținutul negativ să se deplaseze de pe prima pagină. Este un proces lent care poate fi foarte dificil pentru întreprinderi, dar este mai bine decât să plătiți mii pentru a nu obține nimic.

Repararea Reputație Onshore

La fel ca totul in lumea de peste mări digitale companiile sunt sărituri în reparații reputație. Acest lucru poate fi foarte atrăgătoare, deoarece acestea costa substanțial mai puțini bani. Cu toate acestea, mai ieftin nu este întotdeauna mai bine. Ele nu pot lua doar banii și să se ascundă pentru că există 7.500 de mile între tine și ei. Nu sunt barierele lingvistice sau diferențele în vamă.

Când lucrați cu o companie cu sediul în Statele Unite, cum ar fi Orange Fox, puteți să ridicați telefonul în timpul orelor normale de lucru și să primiți o persoană. Înțelegem ce treceți și știm ce trebuie făcut pentru a obține rezultate asupra versiunii americane a Google. În cele din urmă, trăim cu aceleași legi și reglementări pe care le faceți și înțelegem că există anumite linii care nu ar trebui să fie traversate din cauza ramificațiilor legale.

Nu-l fals superbele Make It

Este vital să pună întrebări despre ceea ce compania va face pentru tine. Din păcate, există unele companii fără scrupule acolo, care vor scrie comentarii false despre tine și post-le pe diferite site-uri. Evident, acest lucru este lipsit de etică. Cu toate acestea, ea poate, de asemenea, vă teren în probleme juridice. Ca să nu mai vorbim de tine poate fi outed public ca cineva care încearcă să obțină comentarii false, citiți doar ultimul capitol pentru a vedea ce se poate întâmpla.

Writing fake reviews may sound appealing but it can create a ton of headaches and most the time consumers can spot these fake reviews from a mile away. If you are thinking about doing this, just don’t!

Primesti ceea ce platesti

De stabilire a prețurilor pentru repararea reputației poate parea scump, atunci când te uiți mai întâi la ea, acest lucru poate duce la oameni la preț magazin. In timp ce noi putem înțelege această linie de gândire se poate intoarce impotriva ta. Există un motiv pentru care acesta este un serviciu scump, gândiți-vă dacă ați angajat o companie de SEO pentru a obține site-ul dvs. rang pentru cuvintele cheie țintă. Ei fac de lucru pe un singur site, compara cu repararea reputației în cazul în care lucrăm la rang de zece la douăzeci de alte site-uri de mai sus site-urile negative pe care sunt afișate. Aceasta este de zece până la douăzeci de ori mai mult de lucru.

Ai nevoie de Reputație Reparat?

Dacă aveți comentarii negative care apar pe prima pagină a Google pentru numele companiei dvs. acum este momentul de a face ceva despre el. Ar putea fi va costa mii de dolari în fiecare zi, care rămâne pe prima pagină. Avem o vastă experiență de lucru cu directori de afaceri, precum și corporații mari pentru a repara reputația lor, și vă putem ajuta de asemenea.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |