Utilizarea unui generator de backlink este întotdeauna o idee proastă

Nu pot să cred că iau timp chiar și pentru a aborda ideea că un generator de backlink auto este util pentru orice altceva decât încercarea de spam și / sau SEO negativ un site web. Un astfel de site este la sfarsitul unei receptii pentru o pedeapsa cu motoarele de cautare ... dar am promis sa impartasesc ceea ce stiu despre marketingul digital cu cei interesati; deci aici nu merge nimic:Generator de backlink este întotdeauna o idee proastă

Cu acest lucru din drum, după cum titlul acestui articol indică ... este întotdeauna o idee proastă de a utiliza o strategie de promovare site cu un generator de backlink auto. Pentru aceia dintre dvs. care au citit, văzut sau personal experiență îmbunătățirea clasament după ce utilizați unul dintre aceste programe, am de gând să contureze unele dintre cele mai frecvente motive folosind acest tip de software SEO este încă o idee oribilă. Înainte de a începe, vă rugăm să rețineți că în aproape fiecare caz, "ideea oribilă" este pur și simplu faptul că este o modalitate atât de scurtă pentru a face SEO. Și sincer, timpul investit în acest tip de tactică SEO ar fi mult mai bine folosit pe strategii care sunt prietenoase cu motorul de căutare.

Așa cum spuneam întotdeauna, acest articol nu intenționează să ofenseze pe nimeni, dar o mare parte a publicului de la Nomvo.com sunt nou-veniți atât pentru optimizarea motorului de căutare, cât și pentru marketingul digital în general.

Deci ... de ce este folosirea unui generator de backlink întotdeauna o idee rea?

Trebuie sa utilizati cele mai bune practici de backlink pe care ar trebui să le luați în considerare pentru site-ul și industria dvs. particulară.

 

1) Scopul backlink este de a face o legătură relevantă și de calitate între două site-uri utile

Foarte mulți oameni se concentrează pe folosirea backlink-urilor pentru a îmbunătăți clasamentele pe care le are site-ul țintă, dar nu reușesc să-și dea seama că calitatea și relevanța sunt două dintre cele mai importante aspecte ale construirii de link-uri. În acest moment, software-ul nu se poate concentra asupra calității și relevanței, deoarece ambele lucruri necesită bunul simț și atingerea umană. Cu acest lucru a spus ... atunci când timpul și efortul sunt puse în achiziționarea backlink de calitate, nu numai că pot exista îmbunătățiri ale campaniilor SEO, dar este o modalitate foarte bună de a crește traficul de referință și de a îmbunătăți în continuare traficul ecologic; an după an.

Pentru oricine dintre voi care simte legătura clădirii este prea greu, sau se pare ca o "scurtătură" pentru a utiliza acest tip de software de construire link-ul ... uita-te la punctul # 3 de mai jos. Acesta vă va ajuta să obțineți un sentiment de muncă mult va fi implicat în eliminarea în cele din urmă aceste backlink care nu va ajuta obiectivele pe termen lung SEO.

2) Motoarele de căutare s-au luptat împotriva acestui tip de marketing "Tactic" Din ... Forever

A existat o perioadă de timp când ați putea ignora relevanța și calitatea unui backlink. De unde știu? Pentru că am clasat personal mulțimi de site-uri care utilizează tactici de legătură care se concentrează exclusiv pe puterea backlinkului, mai degrabă decât pe orice altă metrică; în special în scopuri de testare.

Vreau să spun că, chiar și în primele zile de SEO ... motoarele de căutare au luptat împotriva spammerilor și optimizatorilor motoarelor de căutare de pălărie neagră care "gaming" rezultatele căutării lor organice prin folosirea unor tactici de construire a link-urilor spam; cea mai mare parte a căreia a provenit dintr-un program generator de clădiri auto.

Ideea este că, în cazul în care motoarele de căutare continuă să lupte împotriva acestor strategii de construire a legăturilor și SEO (și au fost de peste un deceniu), de ce să investească timp și bani în acest tip de strategie? Pentru că este posibil să clasificați un site web pentru câțiva termeni necompetitivi care fac câțiva dolari ... temporar? Laugh out loud. Dacă așa vrei să faci legătura clădirii ... atunci am rămas fără cuvinte. Trecerea la următorul punct.

3) Odată ce un site este penalizat ca rezultat al backlink-urilor create automat ... Este dificil și uneori imposibil de a inversa daunele

Acest lucru înseamnă pur și simplu că toată munca "greu", timpul și banii investiți în utilizarea unui creator de backlink auto nu va fi doar o pierdere de timp, dar când acest tip de strategie de construire a legăturilor este pus în aplicare pentru un site web și un domeniu grijă de ... poate fi de două ori mai greu, dacă nu chiar imposibil, să se reverse.

În loc să coborâți pe acest drum cu vedere scurtă, de ce nu creați o strategie de backlink care să vă permită să reușiți cu SEO la nesfârșit?

Oricum, pentru cei dintre voi care folosesc deja acest tip de software pentru a vă ajuta să creați legături, în ciuda oricăror succese pe care le întâmpinați în prezent, faceți-vă o favoare și opriți-vă în timp ce mergeți înainte. Pentru oricare dintre dvs. care încearcă să-și dea seama cum să folosească acest tip de software sau încercați să vă gândiți dacă ar trebui sau nu să facă parte din strategia dvs. de SEO ... aici este recomandarea dvs. clară și avertismentul de a rula în direcția opusă ... și repede!

Dacă sunteți în căutarea unei direcții sau a unui ajutor cu privire la tipul de strategie de construire a legăturilor pe care ar trebui să-l stabiliți pentru site-ul dvs., nu ezitați să consultați alte articole publicate pe această temă de la Nomvo.com sau să ne contactați direct. Ne-ar plăcea să vă ajutăm să obține

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |