5 sfaturi de marketing de la 5 branduri puternice

5 sfaturi de marketing de la 5 branduri puterniceSă recunoaștem: stăpânirea conținutului de marketing poate fi dificilă. De prea multe ori, brandurile nu sunt sigure de cine sa urmeze sau ce sa imite.

Se pare că există zeci de exemple de marketing de conținut excelent acolo, dar poate fi imposibil să se determine care branduri domină efectiv terenul și care doar pun un spectacol bun. Din fericire, unele branduri strălucesc doar puțin mai strălucitoare decât altele.

Luând câteva lecții de la aceste mărci, puteți începe să stăpâniți cele mai bune practici universale de marketing de conținut, indiferent de compania dvs. sau de cine vă deserviți.

5 sfaturi de marketing de conținut de la mărci de clasă mondială

Când vine vorba de marketingul conținutului, puteți învăța multe prin urmărirea pașilor unui brand de succes. Dacă sunteți nou în industrie, aceste mărci vă vor ajuta să aflați de unde să începeți și ce să evitați.

Chiar dacă sunteți un comerciant de conținut cu experiență, puteți alege noi sfaturi și trucuri pentru a urmări cum o fac unele dintre cele mai bune branduri de acolo.

Iată cinci trucuri pe care unele companii de top le utilizează astăzi:

1. Oferiți valoare fiecărui pas al traseului ales

Astăzi, lucrul în centrul întregului mare conținut de marketing este valoare. Dacă nu contează, oamenii nu vor merge la ea. Și dacă oamenii nu se îngrămădesc, conținutul dvs. nu va ajunge niciodată. Ca atare, furnizarea de valoare este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți stăpâni pentru marca dvs.

 

Din păcate, multe mărci confundă procesul de furnizare a valorii cu procesul de vânzare. În prezent, nu este neobișnuit să citiți conținutul unui site web al companiei și să descoperiți că, deși este valoroasă în locații, cea mai mare parte a ceea ce face marca este vorba despre ea însăși. Acesta este un mare nu-nu în lumea de marketing de conținut.

Deși este esențial să oferiți valoare clienților, trebuie să o faceți fără a vă tocmai propriul corn. În loc să le spuneți clienților dvs. cât de minunați sunteți, căutați să educați elevarea și să le inspirați.

Luați în considerare modul în care piața prosperă face acest lucru în conținutul său Instagram:

În timp ce poate fi tentant să vă "vindeți" în conținutul dvs., trucul este să scrieți un conținut atât de bun, încât să-și vândă marca în sine.

2. Vorbiți direct publicului țintă

Marketingul conținutului este la fel de eficient ca și cercetarea publicului. Ca atare, merită să știi cu cine vorbești. Marcile ca Lively fac acest lucru frumos, fabricand o voce proaspata, distractiva, care le-a castigat un cult urmand.

Dacă nu știți cine este publicul dvs. țintă, ar trebui să începeți prin a crea un personaj țintă . De acolo, modificați-l și actualizați-l în funcție de segmentele dvs. de public și demografice în schimbare. Cu cât cunoașteți mai bine publicul, cu atât mai eficient vă veți putea vorbi.

3. Știți ce canale sunt cele mai profitabile

Chiar dacă aveți cel mai bun conținut din lume, nu vă va ajunge prea departe dacă nu îl puneți pe canalele pe care clienții dvs. frecventează.

Ca atare, trebuie să știți care dintre acestea sunt cele mai populare cu publicul. Innocent Drinks , un brand de suc din Marea Britanie, face acest lucru incredibil de bine.

În timp ce puteți găsi marca în mai multe locuri de pe Internet, unul dintre canalele cele mai active este Twitter, unde se întâlnește în mod obișnuit și retușează clienții, creând un conținut demn de râs pe care îl iubesc clienții săi.

Nu sunteți sigur care platforme vor fi cele mai profitabile? Soluția este simplă: începeți cu cea mai dezvoltată platformă sau cea în care vă vedeți cel mai mult angajamentul de la utilizatorii dvs. Construiți această platformă și concentrați-vă asupra utilizării acesteia ca metodă de distribuire primară pentru conținut.

4. Nu depășiți caracteristicile dvs.

Acest lucru merge mână în mână cu crearea de valoare fără să se laude despre tine. Dacă aveți o prezență online, oamenii probabil știu deja ce vindeți. Ca atare, vânzarea greu de oameni care vin la profilurile dvs. de social media sau site-ul va conduce numai ar fi clienții departe.

În schimb, adoptați o abordare mai ușoară pentru a vă poziționa produsele.

Mai degrabă decât să batăți oamenii peste cap cu caracteristicile produselor dvs., prezentați modul în care produsele dvs. vă pot ajuta să creați un stil de viață pe care îl doresc clienții dvs. Verificați modul în care Patagonia face acest lucru cu conținutul său Instagram:

Cu cât clienții văd mai mult brand-ul dvs. ilustrat ca ceva care va spori calitatea sau bucuria vieții lor, cu atât este mai probabil ca ei să devină evangheliști de marcă fără a fi nevoiți să le împărțiți.

5. Nu opriți experimentarea

Marketingul de conținut este un domeniu în continuă schimbare și nu vă puteți permite să rămâneți în același loc prea mult timp. În timp ce unele lucruri, cum ar fi postările bine publicate pe blog și conținutul centrat pe client vor funcționa întotdeauna, merită să continuăm să experimentăm. Tim Ferriss a făcut întotdeauna acest lucru bine, mergând de la a fi un autor la o gazdă podcast pentru a juca cu ideea unui turneu live, podcast live:

Învățarea de la profesioniști

Cu cât puteți învăța mai mult de la profesioniști, cu atât mai mult va deveni conținutul online. Nu numai că aceste branduri de top știu un lucru sau două despre cum să realizeze conținut relevant și valoros, dar sunt, de asemenea, surse excelente pentru tendințele de vârf și evoluțiile din industrie. Ca atare, urmând pe urmele lor este o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu tendințele și asigurați-vă că vă aflați pe marginea industriei dvs.

Astăzi, lecții mari în marketingul de conținut sunt peste tot. Chiar dacă nu-l luați de la aceste mărci, este ușor să găsiți câteva din brandurile dvs. preferate pentru a le emula.

 

Multumiri : Julia McCoy este fondatorul companiei Express Writers  Sursa: http://www.sitepronews.com/2017/04/28/5-marketing-tips-from-5-major-brands/

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |