18 tehnici de construire a link-urilor pentru succesul SEO în 2021

Au dispărut zilele în care strategia de promovare site se putea câștiga simplu, erai in clasamente Google numai cu umplutura de cuvinte cheie. Spamurile cu articole ar fi ajutat să câștigi o mulțime de audiții, dar nu acum. Acum, trebuie să muncești din greu sau altfel poți fi penalizat dacă se găsește spam pe site-ul tău.Mai puțin frecvente tehnici de construire a link-urilor pentru succesul SEO în 2018

Constructia de legaturi joaca inca un rol important in ridicarea oricarui site pe motoarele de cautare, dar procedurile sunt schimbate. Este destul de dificil să clasificați orice site fără backlink de calitate.

Strategiile și ideile nu sunt niciodată limitate. Avem câteva sfaturi despre tehnicile de construire a link-urilor în SEO. 
Acest videoclip vechi al motorului de căutare Google, Matt Cutts, consideră că construirea de legături va rămâne pe viață:

 Sursa: Google Webmasteri (YouTube.com) https://youtu.be/iC5FDzUh0P4

Prin urmare, nu putem ignora practicile de construire a link-urilor. Prezentarea unor tehnici eficiente de construire a link-urilor pe care le puteți utiliza în afacerea dvs. Sperăm că aceste tehnici vor servi scopului tău.

 

Consultați această listă a unor strategii de construire a legăturilor pe care experții de marketing online le folosesc:

  1. Articole
  2. Revizuirea produselor
  3. Faceți interviuri
  4. Întrebări răspunsuri
  5. Infographics
  6. Marketing video
  7. Podcast-uri
  8. Instrumente gratuite
  9. pinterest
  10. Reddit
  11. Wikipedia
  12. Link-uri utile
  13. Conținut nou
  14. comunicate de presă
  15. SlideShare
  16. Ghidurile clienților
  17. Încercați ceva "unic"
  18. Urmăriți-vă concurenții

1. Articole:

Poate suna o strategie cu vechime, dar crede-ma, inca functioneaza. Trimiteți câteva articole unice despre afacerea dvs. către site-urile web ale autorităților superioare.

Sursa: giphy.com

Articolele de prezentare a site-urilor au interzis postarea acelorași articole pe toate site-urile web. Dacă un director de articole permite legarea, utilizați numai o singură etichetă de ancorare pentru ao conecta la site. Utilizați, de asemenea, backlink-urile de tip ancoră într-un mod natural . Dacă vă simțiți că vă conectați la site, conectați-l. Nu merge prea departe pentru a construi link-uri de la articole. Uneori articolele fără link-uri vă dau mai mult rezultat.

2. Revizuirea produsului:

Dacă vindeți un fel de bunuri, clienții dvs. ar dori să le verifice cu atenție. Revizuirea produselor va asigura clienților dvs. ce produse vor face pentru ei. Se poate face de către producătorul însuși sau puteți angaja o agenție de publicitate. În zilele noastre, vlogging-ul este popular, astfel încât să puteți găsi niște vloggeri profesioniști pentru a face niște teste de produs pentru dvs.

 Sursă: creatorii de videoclipuri (YouTube.com) https://youtu.be/P5W97jmC3gw

Trimiteți elementele dvs. și ei vor face un videoclip care să explice elementul pentru publicul lor. Vei primi cu siguranta backlink bune de la filmele sau blogurile lor.

3. Faceți interviuri:

Nu mă înțelegeți greșit aici! Nu vorbesc despre interviuri grave de angajare. Acesta este un mod excelent de a aduce mai mulți vizitatori în timp ce văd că oamenii vorbesc despre dvs. Există atât de multe bloguri și site-uri web care efectuează interviuri între antreprenorii mici și mari. Când faceți interviuri veți primi întotdeauna un backlink, deoarece detaliile dvs. de contact sunt partajate cu publicul.


Acum, întrebarea este cum să-i lăsați pe intervievatori să știe că ești gata să fii intervievat? Creați o pagină " interviu-mă " pe site-ul dvs., astfel încât oamenii să știe că sunteți disponibil pentru interviu. De asemenea, dacă urmăriți deja anumiți bloggeri, le puteți cere direct pentru un interviu. Nu vă așteptați la un răspuns instant de la ei, dar dacă reușiți să faceți cel puțin un interviu pe lună, veți obține backlink-uri puternice, prin urmare, vizibilitatea va crește.

4. Răspunsurile la întrebări:

Aceasta este cea mai veche tehnică care și-a pierdut semnificația cu câțiva ani în urmă. Recent, Quora.com a devenit un site popular de răspuns la întrebări. Nu există nici un rău în punerea link-ul, chiar dacă acestea sunt " nofollow ", deoarece un client va urma răspunsul dvs. și ajunge la site-ul web. Acest lucru va părea natural pentru motoarele de căutare și va crea un profil de construire a link-urilor.

Căutați o categorie de nișă și căutați întrebări care se referă la produsul și serviciile dvs. Aș sugera să nu puneți legături în fiecare răspuns. Încercați să arătați natural când răspundeți. După experiența mea pe Quora, am câștigat mulți vizitatori printr-unul din răspunsurile mele. Dacă sunteți destul de norocoși să obțineți trofeul cel mai vizualizat, veți obține o vizibilitate bună.

5. Infographics:

Nu este o surpriză faptul că vizualele vorbesc mai mult decât textul. Infografiile sunt destul de virale pe social media în aceste zile. Aceasta este una dintre cele mai fierbinti moduri de a aduce back-link-ul unic pe site-ul dvs. Adăugați logo-ul companiei și detaliile de contact în graficul informativ astfel încât să fie legat automat de dvs. Nu ratați să adăugați adresa site-ului dvs. pe ea. Acesta vă va ajuta să vă construiți imaginea mărcii.

 Sursa: Piktochart (YouTube.com) https://youtu.be/LdRMqJWyvik

Trimiteți-l pe site-urile de rețele sociale disponibile sau trimiteți-l în buletine de știri. Dacă este destul de interesant, oamenii o vor împărtăși pe profilurile lor de social media.

6. Marketing video:

S-ar putea să fi văzut că în zilele noastre marketingul video este o modalitate puternică de a vă arăta produsul. Aceste zile, oamenii nu au timp să citească text lung. Un videoclip poate aduce cu ușurință mesajul dvs. către public.

 Sursa: Avartan Slider (YouTube.com) https://youtu.be/UaBBTxXMkmM

YouTube este un site de top de divertisment. Toate site-urile video au o anumită zonă de conținut care explică despre videoclip pe scurt. Puteți menționa link-urile site-ului dvs. în descriere. Este cel mai puternic backlink luat în considerare. 
Un videoclip poate fi promoțional, amuzant sau educațional. Un videoclip viral vă va aduce o mulțime de trafic.

7. Podcast-uri:

Un podcast este un mod direct de a crea backlink de calitate. Cea mai bună modalitate de a începe difuzarea podcast-urilor este cea a podcast-ului pe canalul podcasting al altora. De asemenea, ar trebui să includeți transcrierea. Motoarele de căutare nu vor putea auzi ce este în audio.

Într-o transcriere, puteți adăuga link-urile site-ului dvs. și alte detalii. Prin urmare, puteți obține backlink. 
Dacă nu sunteți dispus să scrieți o copie completă, atunci cel puțin să rezumați conceptul și să îl menționați. Podcasting este aici pentru un timp, dar nu pe un vârf, deci este o ocazie bună să cunoști și acest canal. 
Podcastingul este un prea mult constructor de relații și nu știi niciodată când dezvolți o legătură cu oricine. Odată ce vă simțiți confortabil cu podcastingul obișnuit, puteți configura propriile podcast-uri.

8. Creați-vă propriile instrumente online:

Toată lumea iubește lucrurile libere! Există câteva utile instrumente online gratuite pe care le folosim în viața de zi cu zi.

Imaginați-vă cât de multe instrumente gratuite puteți utiliza pentru construirea de legături și SEO. Creați ceva pentru comunitatea dvs. și câștiga o mulțime de trafic, împreună cu back-links.

Cum ar fi să presupunem că dai un calculator gratuit, care este folosit de toți indivizii. Memoriu gratuit, calendarele sunt instrumente mici, care vă pot oferi back-links bune.

Oferta gratuită de fișiere PDF sau gratuite, oferind câteva sfaturi și trucuri despre produsul dvs. Cu siguranță asta va funcționa.

9. Pinterest:

Pinterest a crescut de la milioane de utilizatori din ultimii ani. Recunosc că sunt dependent de Pinterest de când m-am alăturat. Pinterest este o modalitate foarte bună de a partaja informații în format imagine. 
Creați un cont Pinterest și profilul dvs. va oferi un backlink către site-ul dvs. Web. Urmați mai multe persoane relevante pentru afacerea dvs. și mai multe persoane vă vor urma.

 Sursa: Pinterest (YouTube.com) https://youtu.be/1QkMOdW0Kyc

În prezent, există deja milioane de panouri cu o mulțime de pini. Oamenii vă vor replanta pinul dacă îl va fascina.

Sa studiat faptul că 7 din 10 persoane au făcut o achiziție după ce sunt redirecționați către un site web din Pinterest.

Inițial, Pinterest era doar pentru conturi individuale personale, acum a început să ofere conturi de afaceri Pinterest. Și, în general, este gratuit. De ce să nu profitați de acest canal. Pinterest este perfect capabil să aducă un trafic bun.

10. Reddit:

Reddit este un extraordinar de valoros, deoarece este un site destul de vechi, cu multe legături. Reddit este o sursă uimitoare pentru potențialii clienți. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți subrediturile potrivite și postați conținutul.

Inițial, link-urile Reddit sunt " nofollow " odată ce obțineți unele upvotes aceste link-uri devin " dofollow ". Potrivit unor statistici ale unor terțe părți, Reddit are opinii zilnice în acest moment. Aceasta conduce traficul mai mult decât orice alte site-uri moderne de social media.

Trimiteți cu atenție conținutul dvs., selectând o categorie perfectă de subredite. Nu pur și simplu păstrați postarea conținutului dvs. cu un backlink. Adăugați alte postări, comentați și angajați-le cu ele . Ajutați oamenii cu problemele lor și fii autentici cu răspunsurile tale. Evitați răspunsurile inutile, rapoartele multiple și alte mesaje spam.

 Sursa: Mashable (YouTube.com) https://youtu.be/pU7dhH15CgE

11. Wikipedia:

Obținerea backlink-ului Wikipedia este modul puternic de trimitere a autorizației către site-ul dvs. Web. Este o mină de aur de informație de-a lungul vremurilor. Wikipedia este cel mai mare site web de informații autorizate. Prin urmare, merită să dezvoltați backlink de pe site-ul respectiv.

12. Citate și legături moarte:

Wikipedia autorizează pe oricine să editeze informații sau să adauge informații pe orice pagină. Veți găsi multe link-uri moarte în Wikipedia. Puteți adăuga propriul dvs. link ori de câte ori este potrivit.

Amintiți-vă că link-urile Wikipedia sunt "nofollow" Dar legăturile "nofollow" de la astfel de site-uri de înaltă calitate contează cu SEO. Acesta va ajuta la obtinerea traficului pe site-ul dvs.

Nu incepe cu backlink propriul site. Efectuați o editare non-promoțională și autentică pentru a vă face profilul bun. Wikipedia nu permite spam, vă vor interzice dacă le spamați. Respectați comunitatea, rămâneți răbdători și veți obține backlink-uri bune.

Odată ce modificați orice articol sau informații, modificările dvs. vor fi examinate de echipa Wikipedia, dacă le consideră legitime, sunteți norocoși!

13. Adăugați conținut nou:

Căutați subiectele care nu sunt încă prezente pe Wikipedia. Puteți scrie articole împreună cu link-urile de referință și trimiteți-le la Wikipedia . Odată ce ați scris un articol și este publicat, puteți deveni cu ușurință o parte a comunității Wikipedia.

14. Comunicat de presă:

Google a lansat știri în 2013 că o comunicare de presă optimizată poate afecta clasamentul motorului de căutare. La Solwin Infotech, folosim în continuare comunicate de presă pentru SEO și legătura cu scopul construirii. Conform experienței noastre, vă sugerăm să utilizați comunicatul de presă ca parte a conștientizării mărcii mai mult decât crearea de link-uri.

Nu încercați să introduceți eticheta de ancorare cu forța. Lăsați detaliile dvs. de contact care implică adresa site-ului dvs. web și oamenii vă vor ajunge prin aceasta.

Motoarele de căutare iubesc conținutul natural și reduc conținutul care este realizat exclusiv pentru scopul SEO. Dacă nu aveți nicio știre de trimis, nu scrieți-o.

Distribuiți știri valoroase care vor oferi mai multă valoare indirectă decât valoare directă. Pe scurt, scrie un comunicat de presă pentru oameni, nu pentru motoarele de căutare. Utilizați cuvintele cheie lungi coada în proporție adecvată și încercați să evitați un număr de etichete de ancorare. Cum este mai puțin, nu merge prea departe pentru hyperlink-uri.

15. Schimbul de prezentări profesionale: SlideShare

Dacă afacerea dvs. este implicată în furnizarea unor servicii, este posibil să faceți prezentări pentru seminarii sau întâlniri .

Toți ați putea fi conștienți de slideshare.net , este deținut de LinkedIn și este gratuit pentru toți. Acesta este un canal în care vă puteți împărtăși informațiile dvs. prin intermediul stilului de document. Alte site-uri cu conținut de mine de aur precum Quora, Wikipedia și acest site web sunt extrem de valoroase în ceea ce privește conținutul.

Vă puteți înregistra și crea un profil pentru a vă trimite conținutul. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Slideshare este, permite încorporarea punților de diapozitive pe site-ul dvs. Puteți menționa legăturile dvs. în profilul și descrierea conținutului SlideShare.

Așa cum v-am spus despre construirea de link-uri nefuncționale în Wikipedia, puteți face același lucru și în SlideShare. Căutați site-urile mari și aflați legăturile întrerupte pentru a vă trimite link-urile.

Dacă într-adevăr doriți să încercați această platformă pentru SEO, suntem experți în acest sens. Va dura ceva timp, dar veți avea o audiență unică.

16. Ghiduri pentru clienți:

Dacă doriți avantaje avansate de marketing, utilizați acest truc. S-ar putea să doriți să arătați vizitatorilor dvs., cum funcționează produsele dumneavoastră sau cum pot să cumpere. Scrieți un manual de ajutor curat care va ghida clienții și puteți obține legături către paginile site-ului dvs. Web.

Puneți câteva link-uri de pagină de produs sau link-uri de categorii. Un ghid al clientului poate fi o pagină de pe un site web, care vă va ajuta în legătură internă. De asemenea, puteți să-l oferiți ca fișier pdf sau e-book pentru descărcare. De asemenea, puteți să o distribuiți pe platformele sociale pentru a obține legături.

17. Reclamați vacanțele companiei dvs.:

Ar putea părea ciudat pentru tine, dar această idee funcționează.

Echipa noastră a început să facă profiluri pe diferite site-uri web, cum ar fi Naukri.com, indeed.co.in și diverse alte portaluri de locuri de muncă. Am făcut un profil cu detaliile companiei împreună cu detaliile de contact și am obținut puține backlinkuri decente de la asta.

18. Urmăriți-vă concurenții:

Ar trebui să păstrați întotdeauna atenția asupra concurenților. Verificați ce fel de conținut se clasifică bine. Atunci ar trebui să faci mai multe bucăți decât ele.

Toate aceste strategii cer un singur lucru în comun, care este conținut unic.

Oferiți conținut excelent companiei Google, indiferent de formatul acesteia.

Dacă atinge publicul, veți începe să câștigați backlink-uri pe termen lung. Rețineți că nu este obligatoriu să trimiteți clienții dvs.

Aveți o echipă PR? Adresați-vă unor bloggeri sau jurnaliști mari care vă pot promova conținutul?

Nu pot sublinia suficient valoarea serviciului de SEO. La Solwin infotech , am fost de servire a diferitelor proprietari de site-uri pentru servicii SEO. Clădirea legăturilor este dificilă și știm bine despre aceasta. Puteți ajunge la noi pentru a angaja experții noștri de SEO.

Categorii: optimizarea motorului de căutare , sfaturi și trucuri
Tag-uri:Link BuildingLink Building 2018Strategii de constructii Link 2018Link Building TehniciLink Building Tehnici 2018Search Engine OptimizationSEOSeo Link Building 2018SfaturiSEO SEO sfaturi și trucuri 2018
Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |