Realizare magazin online Bucuresti

Care este cea mai bună platformă de magazin online sau eCommerce pentru 2018/2019

Nou pentru eCommerce? Trebuie să alegeți ce platformă să utilizați pentru magazinul online dvs. pentru anul 2018/2019 și dincolo? Sau poate aveți deja realizat un magazin online care are nevoie disperată de o reproiectare? Un pic confuz de unde să încep? Care platforma? Ce software? Care companie? Dar vreau pentru un magazin online din Bucuresti!

Nu esti singurul care pune aceste intrebari. Le primim în fiecare zi prin e-mail și la telefon. Alegerea unei platforme de comerț electronic este o decizie importantă de afaceri. Fa-o pe cea gresita si te vei hotari sa esueze din prima zi. De aceea am scris acest ghid simplu pentru a vă ajuta să decideți ce platformă eCommerce este cea potrivită pentru afacerea dvs, vedeti si articolul Suport magazine online

Suntem într-o poziție destul de bună pentru a oferi consultanță specială în acest domeniu, deoarece ne-am specializat în proiectarea și dezvoltarea eCommerce. Am construit zeci de magazine de comerț electronic pentru companii mari și mici. Deci, să începem în alegerea platformei de magazin online potrivite de eCommerce pentru anul 2018 și după aceea pentru afacerea dvs.:

1. Am nevoie de o platformă de eCommerce - realizare magazin online Bucuresti?

Dacă intenționați să vindeți produse sau servicii pe magazinul online al dvs., aveți nevoie de o platformă de eCommerce. Nu te confunda cu lingoul aici. Cărțile de cumpărături, platformele de eCommerce, coșurile de cumpărături, software-ul de eCommerce etc înseamnă același lucru.

Concluzia este că, dacă aveți nevoie să vindeți produse pe site-ul dvs., aveți nevoie de ceea ce numim o platformă de eCommerce. Alții îl pot numi un coș de cumpărături sau un coș. Vedeti si articolul Cele mai bune 11 Open Source Platforme de comerț electronic pentru 2017

 

2. Ce face o platformă de comerț electronic?

O platformă de eCommerce ( platformei de magazin online ) este un produs de software. Vă permite să vindeți produse, să gestionați comenzi, să acceptați plăți etc. - toate dintr-o singură interfață. Acestea ar putea fi produse fizice (cum ar fi borcane de dulciuri drăguțe, de exemplu) sau ar putea fi produse digitale (cum ar fi aplicații sau cursuri descărcabile) sau chiar servicii (cum ar fi sfatul online privind impozitele).

În cele mai vechi timpuri când web-ul era denumit autostrada super informatică, oamenii aveau un magazin de eCommerce construit de la zero. A fost foarte scump să faci lucruri în acest fel și nu are sens - deoarece majoritatea magazinelor împărtășesc de fapt o mulțime de aceeași funcționalitate, chiar dacă vând produse diferite și arată complet diferit.

O platformă de eCommerce ( magazin online Bucuresti ) rezolvă această problemă. Oferă funcționalitatea comună necesară pentru a rula un magazin online care vinde orice. Permite comerciantului să facă lucruri precum:

  • Creați produse cu prețuri, dimensiuni și culori diferite
  • Gestionați inventarul sau nivelurile stocurilor
  • Imprimarea și trimiterea facturilor / facturilor
  • Acceptați plățile prin carduri de credit și de debit (și chiar opțiuni de plată avansate, cum ar fi Bitcoin)
  • Creați coduri de discount
  • Gestionați contactul cu clienții
  • Creați postări pe blog
  • Etc ...

Dacă este o platformă bună de comerț electronic, vă va permite, de asemenea, să faceți alte lucruri, cum ar fi integrarea cu software-ul de contabilitate popular (o perioadă de expansiune masivă) sau conectarea la depozitul dvs., astfel încât comenzile să fie expediate fără probleme.

O platformă eCommerce va permite clientului să facă lucruri cum ar fi: adăugați produse în coș și (cel mai important) efectuați o achiziție utilizând un card de credit sau de debit. Toate aceste funcționalități există, gata și așteaptă să fie utilizate în platformele populare de eCommerce.

3. Înțelegerea celor două tipuri de platforme eCommerce ( platforma magazin online )

platformele eCommerce se încadrează perfect în două categorii: găzduite și găzduite de ei înșiși.

Platforme de eCommerce găzduite

O platformă de comerț electronic găzduită este cea care este SAAS (software-ul ca serviciu). Vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți instantaneu. Aceste platforme au propriul software care rulează pe propriile servere, iar întreaga infrastructură este deținută și întreținută de furnizorul de servicii. Aceștia sunt responsabili de actualizările de software și de soluțiile de securitate, sunt responsabili de respectarea PCI și sunt, de asemenea, responsabili pentru găzduirea site-ului web. Și percepe o taxă pentru toate acestea - de obicei o taxă lunară low cost.

Platformele de găzduire populare găzduite includ: Shopify , Squarespace , Volusion , Bigcommerce , SupaDupa , LemonStand și Sana Commerce .

De obicei, aceste platforme SAAS sunt cele mai bune investiții în afaceri (mai târziu, mai târziu). Pentru un cost lunar redus și fix, puteți crea o afacere

eCommerce care poate fi redusă rapid și sigur.

Platforme de eCommerce cu platformă automată

Platformele de eCommerce  ( platform magazin online )  cu găzduire automată sunt foarte des deschise. Asta înseamnă că mulți oameni contribuie la software-ul de bază pe care apoi îl instalați și îl întrețineți pe propriul server.

Unii oameni cred în mod eronat că este mai ieftin să conduci un site de eCommerce găzduit de sine. Nu este. Ai încredere în noi. Am fost facturați clienți de eCommerce de ani de zile, iar cele mai mari facturi au fost mereu trimise la site-urile găzduite pe cont propriu. Da, puteți obține o gazdă ieftină. Dar menținerea site-ului și asigurarea securității datelor (care este legea pe drum) este foarte costisitoare. Este o economie falsă pentru majoritatea oamenilor de a-și găzdui magazinele.

Cu o platformă de eCommerce găzduită pe cont propriu, veți avea nevoie de o echipă de oameni (cu abilități de dezvoltare) pentru a obține site-ul dvs. de teren atât în siguranță, cât și pentru întreținere. Este o opțiune viabilă pentru întreprinderile mai mari, care au buzunare profunde. Însă auto-găzduirea este o opțiune foarte slabă pentru comercianții cu amănuntul mici și mijlocii. Costurile de întreținere a site-ului / serverului nu vor fi justificate de vânzări.

Platformele populare cu platforme eCommerce, găzduite în mod automat, includ: Magento (care oferă o versiune găzduită - dar nimeni nu o folosește pentru că este o naiba), Woocommerce + WordPress și OpenCart .

Ar trebui să aleg un serviciu găzduit pe cont propriu sau un serviciu găzduit

Răspunsul la acest lucru este simplu. Dacă aveți un buget de mai puțin de 100.000 de dolari pentru construirea magazinului dvs., alegeți o platformă de comerț electronic găzduită . Simplul motiv fiind faptul că, cu magazinele de comerț electronic auto-găzduite, trebuie să vă faceți griji în legătură cu securitatea, întreținerea serverului. Odată ce ați rezolvat problema, va trebui să vă ocupați de următorul lot de actualizări pentru securitate. Este fără sfârșit. Și dacă nu ai bugetul pentru a rezolva acele lucruri, atunci vei fi în afara afacerii înainte de a începe să vinzi.

Chiar dacă aveți un buget de peste 100.000 de dolari, este puțin probabil să vă găzduiți în aceste zile. Din nou, motivul principal fiind securitatea. Nu este deloc distractiv atunci când clienții dvs. primesc detaliile cărții de credit furate. Platformele SAAS eCommerce compatibile PCI iau durerea de cap și responsabilitatea departe de tine.

Ce platformă eCommerce ar trebui să aleg?

Decideți ce platformă eCommerce ( platform magazin online )  să utilizați pentru magazinul online este o decizie serioasă. Fa-o pe cea gresita si vei incepe sa faci de la bun inceput. Alegeți decizia corectă și vă veți poziționa pentru creștere și pentru a vă salva o grămadă de bani în chilipir.

Orice proiectant / dezvoltator web moderne, cu experiență în domeniul eCommerce vă va spune că există două și numai două soluții de eCommerce care merită luate în considerare pentru anul 2018 și după aceea. Există o mulțime de platforme de gunoi pe eCommerce acolo. Unele dintre acestea sunt platforme moștenite care nu au evoluat ani de zile (literalmente) și unele mai noi, care arată un pic de promisiune, dar nu au încă comunitatea din jurul lor pentru a le face o alegere de afaceri sensibilă. Alții sunt pur și simplu nesiguri sau o scurgere masivă a resurselor, deoarece nu au toată funcționalitatea pe care o veți avea nevoie. Nu vom vorbi prea mult despre ei. Nu are rost. Vom vorbi mai ales despre "THE BIG DOU". Aceste soluții de eCommerce oferă:

Flexibilitate maximă (deoarece nevoile dvs. se vor schimba odată cu creșterea afacerii dvs.)

O mare comunitate de designeri / dezvoltatori (foarte importantă, pentru că aproape sigur veți avea nevoie de ajutorul unor proști la un moment dat)

Zgomot minim (pentru tine). Veți avea nevoie de asta. Aveţi încredere în mine.

Deci, care sunt cele două mari platforme de eCommerce?

Ele sunt (în ordine sau relevanță pentru majoritatea clienților):

Celălalt (mai mic) pe care îl puteți citi include: Bigcommerce, Woocommerce, Sana Commerce, Jigoshop, LemonStand, Drupal Commerce, osCommerce, Prestashop, Opencart, Zen Cart, Supadupa, Volusion. Uită de acestea. Unii dintre ei sunt în regulă. Dar ei nu sunt cei mai buni. Pentru a conduce o afacere de succes, trebuie să solicitați cele mai bune absoluturi. Lăsați platformele celei de-a doua rate pentru comercianții secundari.

Dacă aveți vreun sens, iar bugetul dvs. este sub 100.000 $, magazinul dvs. ar trebui construit pe Shopify. Este pur și simplu cea mai bună platformă SAAS din lume și este tot mai mare și mai bună în fiecare zi.

Dacă aveți un buget de peste 100.000 $, puteți considera Magento. Dar apoi și numai atunci. Și va fi nevoie de o discuție atentă cu o echipă de dezvoltatori, înainte de a decide ce este mai bine pentru tine, deoarece Shopify încă o urcă în multe feluri.

Celelalte platforme de eCommerce (mai mici) despre care ați putea citi: BigCommerce, Woocommerce, Sana Commerce, Jigoshop, LemonStand, Drupal Commerce, OsCommerce, Prestashop, Opencart, Zen Cart, Supadupa, Volusion. Uită de acestea. Unii dintre ei sunt în regulă. Dar ei nu sunt cei mai buni. Pentru a conduce o afacere de succes, trebuie să solicitați cele mai bune absoluturi. Lăsați platformele celei de-a doua rate pentru comercianții secundari.

Dacă aveți vreun sens și bugetul dvs. de $ 0- $ 100k, magazinul dvs. ar trebui construit pe Shopify. Este pur și simplu cea mai bună platformă SAAS din lume și este tot mai mare și mai bună în fiecare zi.

Dacă aveți un buget de peste 100.000 $, puteți considera Magento. Dar numai atunci. Și va fi nevoie de o discuție atentă cu o echipă de dezvoltatori înainte de a decide ce este mai bine pentru dvs.

 

Shopify - cea mai bine găzduită platformă de eCommerce SAAS pentru 2018/2019 și mai departe

Mai jos am să dau o imagine de ansamblu a Shopify împreună cu o mică analiză a costurilor actuale de rulare a unui magazin pe platformă. Apoi voi face același lucru pentru Magento. Apoi voi trece prin celelalte platforme principale și voi spune de ce nu sunt la fel de bune ca cele două platforme de comerț electronic foarte BIG.

Shopify este cea mai potrivita solutie eCommerce pentru ...

  • Cei care doresc o taxă lunară fixă și ieftină pentru a-și rula magazinul. Prețurile încep de la 29 USD / lună .
  • Cei care pot planifica înființarea magazinului în sine (este o platformă foarte simplă pentru începători și există multe modele de șabloane existente pe care le puteți alege - verificați-le )
  • Cei care doresc un magazin ușor de gestionat (orice noob ar putea gestiona un magazin web cu Shopify dat un pic de formare)
  • Cei care doresc un site de încărcare foarte rapid (Shopify oferă hosting excelent, care este inclus în taxa lunară pentru utilizarea software-ului)
  • Cei care doresc o selecție frumoasă de modele moderne (magazine pre-proiectate pe care le puteți personaliza și completați cu produse)
  • Cei care doresc să scadă fără efort, pe măsură ce afacerea lor crește
  • Cei care doresc să accepte cărți de credit și de debit ușor și rapid
  • Cei care doresc securitate maximă cu respectarea integrală a PCI.

Posibil nu cea mai bună soluție eCommerce pentru ...

  • Cei care au absolut nevoie de un magazin multi-lingual / valută.

Acesta este principalul dezavantaj perceput al Shopify. Ca multe lucruri construite în America de Nord - nu a fost construită cu multe lucruri în minte. Fiecare magazin Shopify poate avea doar o monedă sau o limbă de plată. Vestea bună este că majoritatea comercianților sunt absolut buni cu o singură monedă / limbă - cel puțin pentru început - și, cu siguranță, simplifică contabilitatea / publicitatea!

Iar atunci când creșteți pe piețele internaționale puteți angaja un dezvoltator Shopify pentru a clona magazinul dvs. pentru a servi mai multe țări prin intermediul subdomeniilor. Este destul de rapid și mult mai bine ca SEO să aibă mai multe magazine care deservesc diferite georegiuni.

Taxe de instalare pentru Shopify

Este gratuit să configurați magazinul pe Shopify și vă sugerăm că, dacă începeți cu un buget redus, veți da Shopify a merge cu o încercare gratuită și temă gratuită / șablon (aspectul de design).

TESTUL GRATUIT CU SHOPIFY

Puteți cumpăra teme / șabloane pre-făcute pentru aproximativ 150 de dolari. Mulți oameni pot configura spectacol pentru aproape nimic, care este destul de minunat.

Angajarea unui dezvoltator Shopiff sau a unui designer care să vă ajute cu configurarea, trucurile de design etc. va obține rezultate mult mai profesionale - firește. Și dacă aveți de gând să scalarea serios, atunci ar trebui să angajeze un Shopify Designer / Developer pentru a vă ajuta.

Taxele pentru experții Shopify variază, dar se așteaptă să plătească până la 1.000 de dolari pentru un magazin cu un șablon existent sau să plătească rate orare pentru modificările de proiectare.

Aceasta este o defalcare a comisioanelor noastre pentru anul 2018:

Ratele orare: 75 USD

Configurarea și personalizarea șablonului: $ 2- $ 5k

Construcția bespoke: $ 10k +

Costurile în curs de desfășurare pentru Shopify

Costă bani pentru a păstra un site web - indiferent de platforma aleasă. Acesta este doar un fapt de tranzacționare online. Există întotdeauna costuri de frecare tranzacționate oriunde. Iată o detaliere a costurilor actuale asociate cu rularea unui magazin Shopify de dimensiuni mici și mijlocii.

$ 29 / lună - plan de bază cu Shopify .

79 USD / lună - Plan standard cu Shopify .

$ 299 / lună - Planul avansat cu Shopify .

Vedeți planurile de prețuri și caracteristicile Shopify aici .

Am scris recent o revizuire separată Shopify Plus aici - care este versiunea enterprise class a Shopify.

Cele mai avantajoase taxe pentru gateway-uri: 2,9% + 30 ¢ pentru fiecare tranzacție - dacă aveți sediul în Regatul Unit, SUA sau Canada și utilizați plățile pentru cumpărături ca procesor de carduri de credit / debit.

Taxele gateway variază și va trebui să cercetați care este cea mai eficientă poartă de acces pentru dvs. pe baza locației dvs. Shopify se integrează cu toate gateway-urile principale de plată.
Vedeți o listă a gateway-urilor de plată pe țări pentru Shopify aici .

VIEW PRICING BREAKDOWN

Care sunt caracteristicile Shopify?

Shopify are toate caracteristicile principale ale unei platforme enterprise eCommerce. Fiecare plan vine cu o gamă diferită de caracteristici.

Aveți posibilitatea să vizualizați aici caracteristicile complete ale funcției Shopify după tipul planului. Nu le putem include pe toți aici - pur și simplu sunt prea multe!

De ce credem că Woocommerce cu WordPress este gunoi pentru eCommerce

S-ar putea să fi auzit de WordPress. Este o platformă foarte populară de bloguri folosită de milioane de oameni din întreaga lume. Îl iubim pe WordPress și construim site-uri (așa) cu ea tot timpul. Dar nu este construit pentru eCommerce. A fost extins pentru eCommerce cu un plugin numit Woocommerce.

Nu pot sublinia acest lucru suficient: Woocommerce este pentru amatori. Dacă intenționați să vindeți 5 perechi de șosete tricotate pe lună, atunci mergeți la el. Dar dacă intenționați să vindeți cantități serioase de produse și să vă scalați afacerea pe plan internațional, atunci o uitați. Veți fi hacked înainte de a face suficient pentru a vă acoperi costurile, iar clienții dvs. nu vă vor mulțumi.

Acum câțiva ani Woocommerce au fost hackeri - scurgeri de mii de carduri de credit (inclusiv detaliile cărților de credit care le-au fost pradă) la hackerii urâți. Din acea zi am văzut din ce în ce mai multe găuri de securitate în cod.

 

Woocommerce este un plugin care extinde funcționalitatea de bază a WordPress pentru a permite ca eCommerce să aibă loc pe site. În timp ce acest lucru nu funcționează într-un fel - este o soluție foarte urâtă în interior (cod rău), costisitoare de întreținut (pentru că lucrurile se sfărâmă adesea) și extrem de nesigure (orice maimuță poate hacka un site WordPress). De asemenea, trebuie să găzduiți site-ul pe propriul server (care costă bani și necesită timp) și există constant actualizări de securitate și patch-uri pe care să vă faceți griji.

De ce să vă deranjez cu toate astea? Dacă conduceți o afacere, trebuie să minimizați hassle și Shopify face doar pentru $ 29 / month. Este o platformă dedicată comerțului electronic, care este foarte securizată, găzduită pe deplin și compatibilă cu PCI.

WordPress cu Woocommerce este o soluție falsă de economie. Salvezi câțiva dolari în găzduire și cheltuiți de o sută de ori mai mult pentru a angaja dezvoltatorii atunci când lucrurile merg oribil greșit.

 

Când Magento este o platformă de eCommerce adecvată?

Magento este o platformă mare, complexă. Un mare dezvoltator Magento poate face aproape orice cu platforma și este mai potrivit pentru magazinele de comerț electronic sau pentru magazinele care necesită integrare complexă.

Veți avea nevoie de un buget de cel puțin 100.000 de dolari pentru a începe cu Magento (pentru a face lucrurile în mod corespunzător și sigur) și chiar și atunci veți avea responsabilitatea de a găzdui singur.

Principalul avantaj al Magento pe Shopify este că poate gestiona funcționalitatea multilingvistică / valută dintr-un singur magazin. Cu Shopify veți avea nevoie de mai multe magazine care deservesc diferite locații (care de asemenea au o valoare SEO peste magazinul Magento unic).

Prin urmare, Magento ar fi platforma de eCommerce de alegere dacă aveați nevoie de un singur magazin muti-lingual sau de un checkout cu mai multe monede decât de mai multe magazine geo-localizate.

Marele dezavantaj al lui Magento este acela că este complex și urât și ciudat în interior. Mulți clienți mai mici se plâng că Magento este prea complex, buggy și necesită o muncă constantă de la un dezvoltator. O mulțime de proprietari de magazine consideră frustrant. Deoarece este găzduit de sine, va trebui să vă asigurați că sunteți conform PCI (dacă acceptați carduri de credit / debit pe server) și să fiți responsabil de propria dvs. hosting.

Care sunt costurile actuale ale Magento?

100 $ - 5000 $ / lună - Gazduire și SSL

2.9% + 30 ¢ pe tranzacție - Dacă utilizați Stripe ca gateway de plată (există o mulțime de alegere, puțin mai ieftină sau mai bună decât Stripe). Taxele de tranzacționare cu Stripe pot fi, de asemenea, mai mici dacă aveți volume mari.

$ 5000 / luna + - întreținere

Acesta este un necunoscut mare cu Magento. Dar bugetul pentru actualizări lunare și un dezvoltator in-house, dacă intenționați să rulați un magazin internațional serios.

Squarespace? Este pentru bebeluși ...

Squarespace este un alt serviciu SAAS pe care îl puteți auzi. Da - puteți obține un site frumos mic cu Squarespace destul de rapid și ieftin, dar nu veți scala cu această platformă. Este foarte limitat în partea din spate și astfel nu vei mai scala niciodată. Este foarte, foarte, foarte limitat. Cu asta vine o anumită ușurință de configurare pentru amator - dar veți fi mereu așa. Un amator.

Volusion este un pic 1998

Volusion a fost un jucător important în lumea eCommerce, dar nu mai mult. Este în totalitate 1998 și o investiție foarte slabă. Uita. Nu au făcut nimic util cu platforma.

Bigcommerce a dat dovadă de promisiune și nu a reușit să inoveze ...

Bigcommerce odinioară arătau ca și cum ar fi gata să-i ofere Shopify o alergare pentru banii lor, dar au renunțat și nu au reușit să inoveze. Nu le vedem să rămână în afaceri prea mult ... fără investiții serioase.

Concluzie - care este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru 2018 ... 2019 ... și dincolo ...

Sperăm că informațiile de mai sus vă vor ajuta să luați o decizie cu privire la ce platformă eCommerce ( platforma magazin online )  să alegeți pentru afacerea dvs. Pentru majoritatea dintre dvs. va fi Shopify. Unii dintre voi îl veți considera pe Magento în același timp cu Shopify.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |