"În fiecare zi, Google de obicei eliberează una sau mai multe modificări menite să îmbunătățească rezultatele noastre. Unele se concentrează pe îmbunătățiri specifice. Unele sunt schimbări ample. Săptămâna trecută, am lansat o actualizare generală a algoritmului de bază. Noi facem aceste rutina de mai multe ori pe an ... "- Tweet trimis de către Google SearchLiaison cont prin Danny Sullivan

Modificări ale algoritmului principal al Google modul în care vă afectează acest lucruLa începutul lunii martie, au apărut zvonuri despre o posibilă actualizare a algoritmului Google .

La 12 martie lea , Google a confirmat faptul că o actualizare de bază algoritm a avut loc într - adevăr, cu toate acestea, modificarea nu este ceea ce majoritatea oamenilor suspectate a fi.   Toata lumea doreste ca site-ul lor sa fie vizitat, din diferite motive logice: pentru a-si vinde produsele si serviciile, pentru a fi cunoscut, pentru a creste traficul ce va fi apoi valorificat…Si Google, cel mai utilizat motor de cautare, este in mod clar punctul de pornire in obtinerea popularitatii pe Internet. Astfel, pentru proprietarii de site-uri, totul graviteaza in jurul intrebarii "Cum sa ajung in prima pozitie pe Google ?"
Prima pozitie pe Google poate fi garantata bucuresti „Nimeni nu poate garanta prima pozitie pe Google”

In Webmaster Guidelines, Ghidul pentru Webmasteri,Google explica principiul garantarii primei pozitii. Google ne recomanda sa ne ferim de specialistii SEO care sustin garantarea de pozitii, care pretind ca au o „relatie speciala” cu Google sau propun o inscriere prioritara a site-ului in Google.

„Daca ai de gand sa angajezi un specialist SEO, cu cat mai repede, cu atat mai bine”

Un prim pas important în orice strategie locală SEO este de a revendica și verifica înregistrarea afacerii dvs. locale "Google My Business (GMB)". Folosirea serviciului Compania mea pe Google vă poate crește șansele de a apărea în Google Local Pack, Local Finder, Google Maps și clasamentele organice, în general. Întreprinderile locale eligibile pot solicita această înregistrare gratuită pe Google și pot include informații despre compania lor, cum ar fi adresa, numărul de telefon, orele de lucru și tipurile de plăți acceptate.

În plus, în ultimele câteva luni, Google a adăugat câteva funcții minunate la compania mea pe care companiile ar trebui să profite de faptul că îmbunătățesc înregistrarea companiei mele pe Google My Business și ajută la atragerea atenției spectatorilor - și pot spori gradul de rang în rezultatele căutării locale.

Dacă nu ați revendicat și nu ați confirmat încă înregistrarea dvs. Compania mea pe Google, acesta este primul pas. Pentru a începe, vizitați https://www.google.com/business .

Multe companii locale își revendică listarea GMB și o uită. Ceea ce majoritatea companiilor nu-șidau seama este că există o varietate de alte funcții pe care Google vă oferă pe care le puteți utiliza pentru a optimiza înregistrarea dvs. Compania mea pe Google și mai multe motive pentru care ar trebui să verificați frecvent listele de companii pentru a vă asigura că precizia lor rămâne intactă. Doriți să aflați mai multe?

Sa facem asta in primul rand: Nu exista nici o baza pentru acuzatia pe care presedintele Trump a facut-o in aceasta saptamana (27 Aug - 2 Sept)- ca motorul de cautare, din motive politice, a favorizat emisiunile de stiri anti-Trump in rezultatele sale. Nici unul.prejudecati de care sa va faceti griji în Google

Domnul Trump a susținut, de asemenea, că Google a făcut publicitate pe pagina principală a președintelui statului Barack Obama, dar nu a evidențiat propria sa situație. Și acest lucru a fost fals, deoarece capturile de ecran arată că Google a făcut legătura cu adresa domnului Trump anul acesta.

Dar aceasta conchide partea de "apărare a Google" din această coloană. Deoarece, dacă știa sau nu, acuzațiile false ale dlui Trump s-au prăbușit într-o lungă perioadă de îngrijorare cu privire la Google, prejudecățile și puterea sa. Când treceți dincolo de pretențiile președintelui, veți găsi un set de fapte inconfortabile - neplăcute pentru Google și pentru societate, pentru că ele evidențiază modul în care suntem în cădere în fața acestei singure companii și cât de puține verificări avem față de multiplele modalități nevăzute influențând discursul global.

În special, o mulțime de cercetări sugerează că există un alt tip de prejudecăți de care să vă faceți griji în Google. Este puțin probabil să apară prejudecata partizană dezvăluită de domnul Trump, dar există o posibilă problemă pentru o părtinire ascunsă, pervazivă și deseori neintenționată - ceea ce a determinat Google să revină o dată pe legături către multe pagini pornografice pentru a căuta "fete negre" care oferă "furios" și "tare" ca sugestii de autocompletare pentru expresia "de ce sunt femeile negre așa" sau că au returnat poze ale persoanelor negre pentru căutările de "gorilă".

Toată lumea care se ocupă de promovarea  are o dorință importantă. Indiferent dacă el sau ea este un  nou - venit sau  expert, doresc să afle cum să ajungă la partea de sus a cautarii Google. Adevărul este că obținerea clasamentelor înalte se dovedește a fi o adevărată durere de cap, mai ales după alt editor. Nu aveti frica , suntem aici pentru a vă aduce un cadou special pe măsură ce suntem în noul an. Asigurați-vă că ați citit cu atenție întregul ghid și ați urmat TOATE sfaturile date pentru a vă asigura pozițiile de top în rezultatele căutării  . Succesul va fi inevitabil dacă urmați CÂTEVA din recomandări date.

Printre clienții noștri, există și cei care au recomandările noastre, dar totuși, există unii care nu respectă sfaturile noastre și nu reușesc să obțină ridicarea in top. Astfel, în fiecare lună analizăm cu atenție și analizăm fiecare factor care influențează succesul și eșecul clienților noștri. Vom actualiza acest ghid de fiecare dată când există unele detalii noi de raportare (aceasta este ultima actualizare la data de 31 ianuarie 2018) . Descoperim principalele motive pentru care oamenii nu reușesc să vină pe primele 10 pe  și să explice exact ce trebuie să faceți - și cum să faceți acest lucru - pentru a obține cu succes numărul 1 pe  în 2018 și să rămâneți acolo de mulți ani!

Notă : Este esențial să urmați fiecare dintre acești 21 de pași. Dacă ignorați oricare dintre ele, este posibil să nu reușiți să ajungeți la Top 10 pe Google. Deci, nu ratați șansa de a  consulta gratuit. Mai mult, în afară semanticii de cumpărare. Acum hai să ajungem la sfaturi!

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |