45 sfaturi si trucuri Facebook

Sfaturi si trucuri FacebookEști gata pentru asta? Avem o colecție de sfaturi și MASSIVE indicii pentru a vă ajuta să stăpânească Facebook marketing și publicitate, una dintre cele mai eficiente moduri de a face social media marketing .

În acest post, vom discuta despre ...

  • Facebook Publicitate 101: General Sfaturi și trucuri
  • Facebook Publicitate Bugetare & Licitarea Sfaturi: Cum de a controla costurile
  • 4 moduri de a crea mai multe anunțuri imagine interesante cu Facebook Publicitate
  • 7 secrete pentru o mai bună orientare Facebook Ad
  • 20 Facebook Sfaturi de marketing: Posturi și promoții pentru a ajuta afacerea dvs.

Facebook Publicitate Sfaturi 101: 11 sfaturi de bază

Nu sunt sigur cum să faceți publicitate pe Facebook ? Să lovi cu piciorul de bază cu nostru Facebook Publicitate & Marketing Ghid cu câteva sfaturi generale și trucuri pentru publicitate pe Facebook. Aflați pentru a selecta obiectivele campaniei, utilizați diverse formate de publicitate pe Facebook pentru nevoi diferite, de control costurile de publicitate pe Facebook, și mai mult.

1. Du - te cu obiectivele stabilite. Doriți mai multe vizite pe site? Mai multe Facebook place? Mai mult fan angajament? Fiecare dintre aceste valori are propria sa valoare, asa ca alege obiectivul principal înainte de a începe, deoarece vă va afecta structura contului de Facebook . Facebook tipul de anunț merge cu va depinde de ceea ce încercați să realizeze. Noul sistem de publicitate Facebook vă ghidează pentru a recomanda formate de anunțuri în funcție de obiectivul principal.

Ia stoc de afacerea ta: ce vrei să le realizeze publicitate pe Facebook?

2. Nou pe Facebook de publicitate și nu sunt sigur de unde să înceapă?  Încercați începând cu pagina Îi place obiectivul - vei dezvolta publicul și de a încuraja oamenii să - mi placă pagina ta. Mai multe likes te fac să arăți mai populare, care încurajează mai mulți oameni să vă place într - un efect de domino - este o alternativa mai sigura de a cumpăra adepți pe social media.

Îi place Page sunt un loc sigur pentru a începe Facebook de marketing.

3. Încercați Facebook Oferte pentru a capta atentia! Facebook Oferă lucrări similare cu Google Oferte extensii , permițându - vă să promoveze o afacere exclusiv pentru utilizatorii Facebook. Încercați să folosiți o ofertă pentru a da un element - poate o carte electronică sau Whitepaper - în schimbul unei adrese de e - mail. Sau de a crea o ofertă sau de reducere pentru a fi răscumpărată de cărămidă și mortar de magazin. Este recomandat să direcționați prima Facebook Oferta pentru doar fanii. Dacă se merge peste bine, atunci puteți lărgi plasa la un public mai larg.

Promovarea unui acord utilizatorilor Facebook Facebook Oferte

4. descărcările pentru aplicația mobilă. Cu aproape jumătate din activitatea Facebookse desfășoară pe dispozitive mobile, Facebook este o opțiune inteligentă pentru dezvoltatorii de aplicații mobile în căutarea de a promova crearea lor.

5. Includeți un apel clar și direct la acțiune. Includeți un apel la acțiune în corpul de text al dvs. Facebook plătit de anunțuri pentru a încuraja utilizatorii de FB să ia măsuri dorită.

6. Utilizați anunțurile Facebook pentru a evidenția oferte speciale. Facebook publicitatea plătită poate fi folosit pentru a apela atenția asupra cele mai recente oferte și evenimente de vânzare.

MAI: Top 10 Hacks plătite Social Media din toate timpurile ]

7. Nu aveți nevoie de o pagină de Facebook pentru a crea un anunț pe Facebook. Puteți crea un anunț pentru un site web prin selectarea Clicuri pentru obiectivul site - ul sau obiectivul Website Conversii. Fiți atenți , totuși , că anunțurile Facebook nu au legătură cu o pagină de Facebook va apărea exclusiv în coloana din dreapta, nu în News Feed.

8. Încercați să activați Istorii sponsorizate ca un add-on. Când cineva interacționează cu pagina ta de Facebook, oferta, eveniment, etc acțiunea declanșează posturi Facebook , sau „povești“ , că prietenii utilizatorului poate vedea apoi în hrana lor de știri. Aceste „povești“ sunt generate în mod natural , dar sunt adesea îngropate în News Feed. Optarea pentru povești sponsorizate înseamnă că, practic , sunteți de plată pentru a crește probabilitatea ca aceste povești vor fi văzute. Puteți activa sau dezactiva din povești sponsorizate din coloana din stânga a instrumentului creator de anunțuri.

Activează Istorii sponsorizate ca un add-on

9. Personalizați titlul anunțului.  Atunci când promovează o pagină de Facebook, configurarea automată este pentru titlul anunțului să fie la fel ca titlul paginii tale. In loc de a lăsa - o ca-este, scrieți în propriul titlu de anunț personalizat pentru a face anunțul mai ispititor. În afară de dvs. imagine socială mass - media de selecție, titlul este una dintre principalele moduri anunțul dvs. va face un impact (sau care nu).

10. anunțuri FB poate face mai mult decât crezi.  Utilizarea Facebook pentru publicitate vă poate ajuta să promoveze o pagină, app, sau chiar un eveniment! Exercita toate opțiunile.

11. lasa pe altii sa ajute cu anunțurile.  Când adăugați un alt administrator la anunțuri contul Facebook, ei pot opri și edita promoții pentru pagina ta. Pentru a adăuga un alt administrator, accesați Managerul publicitar> Setări> Derulați în jos pentru a Roluri cont Ad> Adăugați un utilizator. Utilizatorul trebuie să fie prietenul dvs. pe Facebook sau au adresa de e - mail să fie căutate pe Facebook. Pur și simplu alege nivelul de acces și faceți clic pe Add.

Sfaturi pentru controlul costurilor Facebook de publicitate ...

12. Selectarea unei opțiuni de licitare. Puteți alege dintr - o serie de setări diferite ale sumelor licitate pentru a controla costurile de publicitate pe Facebook. Puteți licita pentru clicuri, afișări, sau obiectiv dorit ( de exemplu, pagina de Facebook îi place). Dacă alegeți opțiunea recomandată (și selectată implicit) de licitare în funcție de obiectivul dvs., suma licitată va fi setat automat pentru a vă ajuta să atinge obiectivul, în timp ce licitarea pentru clicuri sau afișări permite mai mare de personalizare.

13. Alegeți între zilnic sau bugetul pe viață. Ca un agent de publicitate, puteți alege să setați un buget zilnic sau un buget pe viață. Un buget zilnic controlează cât de mult va cheltui pe o anumită campanie pe zi. Anunțurile dvs. și povești sponsorizat înceta imediat te -a lovit bugetul publicitar zilnic, ajutând Facebook ratele de publicitate buget bazat pe fiecare ciclu de zi cu zi. Durata de viață a bugetului vă permite să selectați cât de mult doriți să cheltuiți pe toată durata de timp , o campanie este programată să ruleze. Nu uitați că fiecare campanie are un buget separat, astfel încât a crea un plan de marketing social media pentru a menține Facebook prețurile de publicitate din zona de confort.

14. Doriți să vă schimbați campania publicitară? Puteți edita data de încheiere a campaniei sau bugetul oricând după ce campania a început să ruleze. În timp ce nu se poate schimba limita de cheltuieli minime de zi cu zi (este stabilit la $ 50), puteți modifica bugetul publicitar zilnic, care în cele din urmă este ceea ce controlează cu adevărat costul de Facebook de publicitate.

Visual Sfaturi Facebook publicitate: 4 moduri de a crea anunțuri imagine mai antrenante

Imaginile sunt un instrument puternic, puteți utiliza pentru a crea ochi popping anunțuri atractive, Facebook. Aflați cum să profitați la maximum de anunțurile imagine Facebook.

1. Du - te nebun cu imaginile!  Mesaje și Facebook anunțuri PPC cu imagini obține un angajament mult mai mare decât cei fără, deoarece acestea ajuta anunțul sau post să iasă în evidență de la un feed de știri inundate.

2. Adăugați mai multe imagini în anunțuri.  Adăugați mai multe imagini de la un anunț pe Facebook PPC pentru soi suplimentare și pentru a testa modul în care diferite imagini cuplate cu textul publicitar efectua. Puteți încărca până la șase imagini pentru a însoți anunțurile fără costuri suplimentare.

3. Pe anunțurile imagine, păstrați textul sub 20%.  Reguli de publicitate Facebook dicta că anunțurile Facebook bazate pe imagini care sunt setate să apară în feed - urile de știri ale utilizatorilor nu vor fi aprobate în cazul în care textul ocupă mai mult de 20% din spațiul de imagine. Facebook are un instrument de grilă pentru a putea asigura că anunțul imagine respectă liniile directoare, dar după cum a remarcat Jon Loomer , uneori , puteți obține în jurul valorii de acest lucru , pur și simplu prin mutarea textului în jurul valorii de ușor.

Păstrați textul în anunțurile imagine Facebook sub 20%

4. Ce imagine dimensiunea ar trebui să utilizați?  Facebook recomandă încărcarea unei imagini care este 1200x627 pixeli pentru anunțurile. Vei fi prevăzute cu recomandări mai specifice , dimensiunea imaginii în funcție de tipul de anunț pe care îl creați, dar asigurați - vă că imaginea este de cel puțin 600 de pixeli pentru care apare în News Feed.

Publicitate cu Facebook: 7 sfaturi pentru o mai bună direcționare

Facebook publicitate are unele capacități incredibile de direcționare care vă pot ajuta să adaptați mesajul și publicul țintă dorit. Profita din plin de Facebook opțiuni de direcționare de publicitate pentru a crea campanii publicitare de mare succes pe Facebook.

1. Profitați de opțiunile de direcționare avansate.  Facebook are o mulțime de opțiuni de direcționare minunat și unic pentru anunțurile FB plătite nu veți găsi în altă parte. Puteți viza segmente de public în funcție de locație, vârstă, sex, locul de muncă, starea civilă, limbă, educație și multe altele.

2. Zona de pe publicul ideal cu afișarea în funcție de interes.  În plus față de opțiunile de direcționare menționate mai sus, Facebook va permite pentru unele incredibile direcționarea în funcție de interes profund. Aceasta oferă o valoare extraordinară, iar interesul direcționare singur poate justifica utilizarea de către dvs. Facebook de publicitate.

3. Asigurați -vă prieteni noi sau sa se concentreze pe vechi.  Puteți direcționa anunțurile Facebook exclusiv pentru utilizatorii care sunt deja conectate la pagina ta de Facebook, sau puteți alege să le și prietenii lor, sau cei care nu sunt conectate la pagina dvs. încă de la toate țintă. (Rețineți că extinderea ariei poate reduce relevanța publicului și costa un pic mai mult.)

Alege publicul Facebook

4. Stai cu ochii pe metru segment de public potențial.  Pe măsură ce adăugați opțiuni de direcționare și de a restrânge publicul, Facebook va genera un număr aproximativ de persoane pe care le veți ajunge. Aceasta este doar o estimare, dar vă poate ajuta să vă asigurați că nu sunteți direcționarea în funcție de prea mulți oameni (sau prea puțini). Anunțurile cele mai bune rezultate atunci când sunt direcționate către cel puțin câteva mii de oameni, așa că ia în considerare eliminarea unor restricții în cazul în care publicul este inmuierea mai jos acest lucru.

Luați în considerare definiția publicului și acoperirea potențială

5. Rafinați țintă cu mai multe categorii. Dacă aveți doar câteva interese specifice, încercați să adăugați subiecte conexe în secțiunea „Mai multe categorii“. Acolo veți găsi opțiuni pentru îngustarea și mai mult publicul - alege utilizatorii care au avut o zi de naștere recent, care încarcă o mulțime de fotografii pe Facebook, etc.

6. Vrei să aducă clienții în magazin?  Încercați direcționarea în funcție de persoanele care locuiesc în orașul sau zona locală. Acest cuplu cu Facebook Oferte pentru a fi răscumpărate în magazin și a vedea cât de mult din magazin pasi puteți obține de la a fi sociale.

7. Încărcați lista de corespondență pe Facebook.  Dacă sunteți în căutarea de a construi pe piste existente, puteți adăuga un public personalizat și încărcați lista de corespondență direct pe Facebook, permițându - vă să vizați utilizatorii aveți o relație existentă. Profitând de segmentele de public personalizate de multe ori caracteristică crește ratele de conversie ale anunțurilor . Puteți încărca o listă de adrese sau în legătură directă cu Mail Chimp. Doar faceți clic pe „Creați o nouă segmente de public“ din secțiunea Segmente de public.

Încărcați o listă de adrese în termen Creați o nouă caracteristică de public Facebook

Nu ai timp pentru a citi postul? Ia descărcare gratuită pentru a citi ori de câte ori aveți timp!

Nu ai timp pentru a citi postul? Ia descărcare gratuită pentru a citi ori de câte ori aveți timp!

20 Facebook Sfaturi de marketing: practic fără mesaje și promoții care ajuta biz

Noi am acoperit toate nitty curajos nevoie de-la-știe despre Facebook de publicitate. Acum este timpul pentru a trece la introducerea pe piață Facebook, cu sfaturi și trucuri care vă vor ajuta pagina dvs. de afaceri de Facebook să crească, să atragă noi adepți, și să rămână angajate cu clienții.

1. Gazdă un concurs! In marketing din trecut au fost necesare pentru a utiliza o aplicație terță parte pentru concursuri FB, dar Facebook a schimbat recent politica lor și permite acum concursuri să fie găzduit direct pe Facebook. Gazduire un giveaway sau concurs de pe Facebook nu a fost niciodată mai ușoară!

2. Ascundeți conținutul valoros în spatele unei bariere cum ar fi. Ascunderea conținut valoros în spatele unei bariere ca va primi mai multe aprecieri la pagina dvs. - asigurați - vă că pentru a include un apel colorat și captivant pentru grafic de acțiune pentru a sigila afacere.

3. Încercați o fotografie mare în locul casetei de articol generat automat. Încercarea de a conduce vehicule de trafic pentru un post de blog sau articol pe care distribuiți? În loc de a folosi link - ul și imaginea blocului generat automat generat de Facebook, atașați propria mai mare pic social media la post și adăugați link - ul de la blog post ca un curat si ordonat URL - ul bitly . O imagine mai mare poate face o treabă mai bună de a capta atenția. A / B test de această tehnică și a vedea dacă clicurile dvs. îmbunătăți de formatul generat automat regulat.

  • Opțiunea # 1: Text cu caseta link generat automat cu imagine mică.

casetă cu link-generate automat cu imagine mică

  • Opțiunea # 2: Introduceți text cu un link la articol bitly și încărcați o imagine separată.

Ia-imens, și fii creativ cu imagini de social media

  • Opțiunea # 3 : Adăugați text cu URL - ul bitly. Creați imagine personalizată cu suprapunere de text și încărcați - l pentru a atașa la postarea. Acesta este un pic mai mult de lucru , dar pot plăti într - adevăr off.

Nu-ți fie frică pentru a adăuga un text la imaginea social media. 

4. Lumini, cameră, YouTube. Video au rate ridicate de implicare nebun, astfel încât să le folosească în mesajele dumneavoastră pentru a obține unele atenție serioasă.

Redbull are un imens următoarele datorită de înaltă calitate, conținut vizual captivant

Oreo folosește conținut video pe Facebook pentru a se angaja cu adepți într-un mod unic, invitându-le să joace un joc

5. Păstrați - l scurt. Posturi Concise tind să tarif mai bine decât omologii lor mai lungi - este recomandat să vă tăiați în jos cuvintele undeva între 100 și 250 de caractere pentru implicare optimă. Nimeni nu caută să citească următorul mare roman american în hrana lor de știri.

Mult prea mult text se întâmplă aici!

6. Actualizați fotografia de copertă. Schimbarea capacul Facebook pentru a amesteca lucrurile. Schimbarea o fotografie de copertă pentru a reflecta un sezon sau de timp al anului arată fanii pe care le faceti un efort de a fi activ și să rămână relevante. Actualizarea fotografia de copertă pentru a face publicitate o vânzare specială sau giveaway va ajuta , de asemenea , aceste evenimente a obține mai multă atenție decât ar putea primi altfel.

Petco face o treabă excelentă de a încorpora un element de sezon în fotografie lor de acoperire

7. Mesaj frecvent și în mod consecvent. Nu vă faceți griji cu privire la supraincarcati posturile - atâta timp cât acestea sunt distanțate uniform de-a lungul zilei, vei fi bine. Doar 16% dintre fanii vor vedea un post ( în cazul în care chiar că), ca fluxuri de știri devin ușor peste populate. Cu cat postezi mai mult, cu sanse mai mari de a fi văzut. Cu toate acestea, nu uitați să se concentreze pe calitate , nu pe cantitate - fiecare post ar trebui să fie de valoare, nu doar ceva aruncat repede împreună.

8. Folosiți Facebook Insights pentru a măsura succesul. Statistici vă permite să vedeți postările cele mai populare și de succes în ceea ce privește clicurile link -uri , acțiuni, și îi place. Aceste date sunt extrem de valoros și ignorarea este ca ignorarea de urmărire a conversiilor AdWords - este doar planul de prostie! Ar trebui să utilizați aceste date pentru a vedea ceea ce faci la dreapta, apoi face mai mult de ea.

9. Deliver out semnalați cu Facebook tagging : Inclusiv etichete în mesajele dumneavoastră este o modalitate foarte bună de a extinde expunerea, în special atunci când se lucrează cu alte organizații. Dacă executați o companie cățeluș manipularea psihologică și sunt departe oferind Petco jucării scartaie, tag - le cu o @Petco. Când vor vedea tag - ul, vor fi mult mai probabil să împartă postarea cu fanii lor, înmulțind raza de acoperire , o tona! Nu există nici un motiv să nu fie generos cu tag - uri. Conferințe Tag la care participi, ale căror afaceri articole pe care le distribuiți, clienții preferate, etc. Tuturor le place sa se remarce, și vor aminti că ai fost cel care le -a pus în lumina reflectoarelor.

Street Kitchen Mei Mei lui etichetează organizațiile care sunt teaming cu posturi în

10. #Hash - l: Într - un mod similar, Facebook are hashtaguri activate și le - ar putea folosi la fel de bine. Hashtaguri Twitter sunt un instrument excelent pentru promovarea unei campanii specifice pe care doriți să crească gradul de conștientizare a (cum ar fi propria noastră #GradeAndGetPaid recente). Este un mod plăcut de a conecta perfect Twitter și Facebook eforturile de marketing. Hashtagurile ajuta , de asemenea , clasifica mesajele dumneavoastră de subiect, și în timp ce popularitatea hashtagurilor Facebook nu creste vertiginos exact, puteți căuta termeni hashtag pentru a descoperi conversații ventilator poate doriți să participe.

Hashtaguri Căutarea vă poate ajuta să descoperiți competitori, generarea de idei , să monitorizeze conversațiile din industrie, și mai mult

11. Împărtășește marturii pe Facebook. Marturii sunt întotdeauna puternice, și că , de regulă continuă pe Facebook. Cu toate acestea, este bine să se gândească în afara cutiei , atunci când livrarea marturii într - o rețea socială. Mai degrabă decât cuvinte Bland, încorporează fotografii, videoclipuri sau alte suporturi.

Domino folosește Twitter semnalându out-uri si sa le rehashes ca marturii vizuale

12. Puneți întrebări! Utilizatorii Facebook place pentru a obține vocile lor afară și se simt auzit. Încercați încorporează întrebări sau sondaje în mesajele dumneavoastră pentru angajament. Păstrați întrebări simple , deși - nimeni nu simte ca completând SATs pe Facebook.

Incorporarea întrebări și sondaje în postările sociale

13. Participa la posturi de distracție tematice: Joining în mișcări pe săptămână , cum ar fi #throwbackthursday sau postarea despre o vacanță caraghiosi vă oferă o șansă de a se distra cu fanii.

Aderarea la mișcările pe săptămână se pot obține postările sociale unele mult nevoie de publicitate

14. Spune - le prietenilor conținut exclusiv pentru fanii Facebook. Postarea de conținut special, top secret doar pentru fanii de pe Facebook adaugă un sentiment de exclusivitate și apartenență pentru următoarea dumneavoastră. Informații post sau sfaturi s - ar putea să nu găsesc în altă parte.

Ben & Jerry „Sex Panther“ ad: un mare exemplu de tipul de conținut exclusiv public va râvni

15. Ponderea fan- a creat conținut. Partajarea de conținut a făcut-ventilator este o modalitate foarte bună de a susține un adevărat simț al comunității între urmașii dumneavoastră. Acesta arată că îți pasă și face fanii se simt apreciate și - care nu vrea asta?

M & Ms marchează conținutul lor artizanale-ventilator cu un sigiliu special înainte de a partaja aceasta

Starbucks, obtinerea de fanii lor în amestec cu conținut creat de ventilator

16. Completați spațiile libere. Un alt format strategic post pentru a conduce vehicule de angajament este de umplere în _____ tactica. Ochii utilizatorilor sunt atrași de _________, și obținerea globilor oculari este jumătate din bătălie. Asigurați - vă că pentru a încorpora o fotografie mare colorat pentru atenție adăugată. Urmăriți valorile de implicare și a vedea modul în care postul efectuează!

Disney profită de umplere în strategia de spații libere în timp ce valorificarea nostalgie animat și folosind un luminos, imagine colorată. A +

Strategia de Marshall, obtinerea de pe „completați în gol“

17. Legende foto. Solicitarea pentru ca utilizatorii să ofere o legendă la un incitant sau razi demn de fotografie este o altă strategie inteligentă de a conduce interacțiune și implicare.

18. Nu mă cita pe asta, dar citate de rock. Posturi care implică citate de inspirație sau care afirmă viața , de multe ori funcționează foarte bine. Pentru un bonus, atașați o fotografie la citatul - chiar mai bine, nu Pinterest stil de imagine / citat suprapunere. Oamenii mananca lucruri care te!

Matador de rețea, utilizând citate în anunțuri Facebook

19. Sari de pe vagonul meme: Memele funcționează pe același principiu ca și citate, dar cu auto generatoare de meme acestea sunt mai ușor de a crea. Oameni buni iubesc „em , deși! Noi cream propriile noastre meme PPC din timp în timp și au tendința de a face bine.

 Utilizați generatoare meme automate pentru ceva mare și îndrăzneț

20. Au utilizatori „vot“ , cu butoane de distribuire și altele asemenea. Așa cum am spus, oamenilor le place să -și exprime gândurile și opiniile pe Facebook. Uneori le place prea mult, dar s-ar putea avea la fel de bine pe cei Soapbox vorbitori beneficiați! Cere utilizatorilor să aleagă opțiunea A sau opțiunea B, cu un vot pentru ca A „Like“ și un vot pentru B , ca un „Share.“ Vei primi o parte din ambele și vor extinde acoperirea Post și angajament TON. Cu cât este mai controversat subiect, cu atât mai mult angajament vei vedea probabil.

La fel ca și butoanele sunt cruciale pentru Împărtășește câștigă post-impuls social

Exemplu Walmart găsite pe Social Media Examiner este un șablon deosebit de bun pentru a urma - au încorporat marca lor și a adăugat un frumos Ca vs suprapunere Spune - le prietenilor , care ne permite să înțelegem ceea ce se cere, chiar și fără textul post.

Am livrat o doză sănătoasă de Facebook de publicitate și Facebook sfaturi de marketing de astăzi. Încercați câteva dintre aceste strategii sociale și un raport - aveți un truc preferat de angajament de conducere pe Facebook? Orice am ratat? Să ne în comentarii.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |