Traducere site - Un factor important pentru afacerea ta

Traducere site Un factor important pentru afacerea taLimba este un factor de vanzare major!

Chiar daca te descurci bine cand vine vorba de optimizarea site-ului, continut responsive, marketing, SEO, etc. s-ar putea sa pierzi foarte multi potentiali vizitatori/clienti, din simplul fapt ca nu toata lumea vorbeste aceeasi limba.

Partea buna e ca, daca te decizi ca afacerea ta sa se extinda mai mult, nu vei avea nevoie sa cheltui bani multi pentru a obtine asta, deoarece WordPress-ul contine o multime de module care te vor ajuta sa iti traduci fiecare parte din site, pentru a obtine mai multi vizitatori si potentiali clienti.

Mai multi useri online nu inseamna neaparat mai multi clienti.

Pentru a transforma un vizitator intr-un client, prima data vei fi nevoit sa-l atragi ofertei tale. Pentru asta, limba continutului este factorul cheie in intelegerea descrierii serviciilor sau ofertelor pe care le oferi.


Posibilitatea de a crea continut in mai multe limbi (traducere site), reprezinta o oportunitate imensa pentru multi owneri de site-uri, iar modulele prezentate mai jos iti vor avantaja site-ul si afacerea:

    Google Language Translator – chiar daca se numeste asa, nu este un modul oficial Google, dar este construit pe baza Google Translate service. Se instaleaza usor, trebuie doar sa-l downloadezi, instalezi, configurezi, si gata, este gata sa traduca continutul site-ului. Detalii: 80+ limbi diferite valabile prin intermediul Google Translate, Tool-ul de traduceri se poat adauga oriunde, prin intermediul unui shortcode.
    WPML – modul de traducere foarte cunoscut. Face posibila traducerea post-urilor, meniului, taxonomies, categories, campurilor custom, etc. De asemenea, este capabil sa detecteze limba browserului vizitatorului. Este compatibil cu majoritatea temelor WordPress si suporta peste 40 de limbi diferite.
    Polylang – modul all-in-one. Ofera o multime de optiuni pentru traducerea continutului site-lui. Suporta 41 limbi diferite, interfata adminului functionand in toate aceste limbi. Face posibila traducerea: posts, taxonomies, widgets, custom posts, etc. Modulul poate detecta automat limba unui post, sau se poate seta manual prin intermediul unui cod in URL. Userii pot schimba limba, prin intermediul unui widget din meniu (nav).

    qTranslateX – este o ramura a originalului qTranslate, care este unul dintre cele mai cunoscute module WordPress de traducere. Ajuta la crearea diferitelor traduceri, in diferite limbi, in acelasi editor WordPress, usurand procesul de traducere a continutului site-lui. Cu ajutorul lui, poti traduce widgets titles si alte campuri custom, prin intermediul unui shortcode. O limba per URL – foarte util pentru SEO, si suporta trei formaturi URL diferite.

Imbunatatirea audientei si a marketingului cu clientii straini + internationalizare online – Acestea ar fi cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa te apuci de traducerea continutului site-urilor! Clientii asteapta sa inteleaga mesajul. Fa-ti site-ul “inteles”!

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |