36 locuri gratuite pentru promovarea web site-ului dupa realizare

 36 locuri gratuite pentru promovarea web site ului dupa realizare

Lansarea unui site web a fost nu demult o sarcină dificilă. Mulțumită platformelor Opensouce, crearea unui site este acum mai ușoară ca niciodată. Platformele oferă cele mai avansate instrumente de construire a site-urilor, inclusiv zeci de șabloane de site-uri spectaculoase și editorul puternic de drag and drop. Dar nu se opresc acolo. Dacă prima etapă a procesului este crearea unui site web, considerăm că este datoria noastră să ghidăm utilizatorii până la faza a doua - creșterea traficului pe site.  

Promovarea site-ului dvs. pentru a ajunge la un public mai larg este un proces pe mai multe niveluri. Unul dintre primii pași este să găsiți site-uri valoroase și platforme online care vă permit să evidențiați într-un fel sau altul adresa URL a site-ului dvs.

Pentru a vă salva munca la picioare, am compilat o listă cu 36 de locuri excelente pentru promovarea conținutului online. Aceste linkuri vă vor ajuta să vă stabiliți prezența online unul câte unul. Unii lucrează cu o transmitere simplă a adreselor URL, în timp ce alții necesită o abordare mai strategică, dar toți aceștia împărtășesc un lucru - sunt gratuite.

Ce ai pierdut? Începe acum!

Directoare online pentru afaceri

De la platformele cele mai importante până la directoarele locale, aceste site-uri acoperă o gamă de public. Fluxul este aproape la fel - trimiteți adresa URL a site-ului dvs. web, precum și informații suplimentare despre compania sau organizația dvs. Aceste site-uri, la rândul lor, includ informațiile dvs. în băncile de date, asigurându-vă că link-ul dvs. este acolo când utilizatorii caută categoriile dvs. de conținut. Pe lângă afișarea directă a conținutului dvs., adăugarea link-urilor către aceste directoare îmbunătățește optimizarea motorului dvs. de căutare, îmbunătățind treptat clasarea site-ului dvs. în rezultatele căutării.

 

Social Media și conținut generat de utilizatori

Social media are multe de oferit proprietarilor de site-uri web. Ați auzit cu toții de Facebook, desigur, dar îl utilizați în mod corect pentru a vă promova site-ul? Ați luat în considerare avantajele Pinterestului, de exemplu? Cum rămâne cu conținutul generat de utilizatori, cum ar fi ghiduri și tutoriale pe site-uri precum WikiHow? Link-urile de mai jos se pot dovedi extrem de utile pentru promovarea site-ului dvs. Tot ce trebuie să faceți este să explorați modurile în care o fac.

Marcare socială 

Deși aceste site-uri web operează și pe baza trimiterii de link-uri, accentul este pus pe conținut. Aveți posibilitatea să trimiteți un link către pagina principală, precum și la pagini individuale, produse, postări, imagini, etc. Aceste platforme apoi circulă conținutul dvs. în baza lor de audiență și conduc traficul pe site-ul dvs., contribuind, de asemenea, la stimularea SEO-ului conectându-vă linkuri către conținut descriptiv textual.

 

  • Sunteți gata pentru acțiune online? Creați un site web cu noi!
Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |