Prețuri SEO: cât costă optimizarea motorului de căutare?

Prețuri SEO optimizare Google: cât costă optimizarea motorului de căutare?

De la începutul SEO optimizare google, oferind un răspuns simplu la dilema „optimizare SEO preturi”, este dificil. În timp ce mecanica și setul de instrumente pentru SEO sunt destul de asemănătoare pentru majoritatea proiectelor, există o cantitate imensă de variabile de care să ții cont atunci când construiești o strategie și un buget. Este adesea dificil să judeci la adevăratul cost al "optimizare google"  și rentabilitatea investiției unui proiect SEO la început.

 

Înțelege Multe, Multe Variabile

În primul rând, trebuie să înțelegeți dinamica pieței care afectează succesul și "optimizare SEO preturi". Cât de competitivă este industria dvs. de optimizare google? Cât de competitive sunt zonele pe care le deserviți?

De exemplu, o reglare a site-ului SEO pentru un chiropracticant într-un oraș suburban mic ar putea trece site-ul în topul clasamentelor locale de optimizare google, în timp ce aceeași reglare pentru o practică identică într-o metropolă majoră ar putea îmbunătăți doar clasamentele ușor.

În plus, valoarea îmbunătățirii clasamentelor poate varia dramatic de la o afacere la alta și cantitatea de trafic disponibil pe o anumită piață. Pentru unele companii locale, a fi pe prima pagină a rezultatelor Google duce la o creștere dramatică a clienților potențiali și a veniturilor, în timp ce altele reprezintă doar o diferență marginală.

Urmează să analizăm poziția inițială a prezenței digitale complete a unei companii. Cât de mare este site-ul web? Structura site-ului este potrivită pentru SEO? Cât conținut bogat în cuvinte cheie deține site-ul? Câte probleme tehnice de SEO are site-ul? Câte linkuri și domenii de referință indică site-ul web? Compania este listată cu precizie pe site-urile de listare locale? Lista continuă.

De exemplu, nu este neobișnuit ca un site web depășit și lent să se claseze mai sus decât un site web mai nou din punct de vedere tehnic, deoarece site-ul mai vechi are un profil de back-link robust și câștigat din greu. SEO-ul nici unui site nu este perfect. Întreaga prezență digitală trebuie luată în considerare și apoi puteți dezvolta o strategie care să abordeze punctele slabe importante.

 

 

Modele comune de stabilire a optimizare SEO prețuri optimizare google

La sfârșitul anului 2011, SEO Powerhouse MOZ a realizat un sondaj la peste 600 de agenții pentru a înțelege variațiile în modelele de tarifare a serviciilor SEO. În timp ce acest sondaj are acum șapte ani și MOZ admite că sondajul nu este perfect științific, acesta oferă o înțelegere generală solidă a modului în care majoritatea agențiilor prețuiesc acest tip de muncă.

Câteva aspecte cheie din sondaj:

  • Prețurile bazate pe proiecte sunt de departe cel mai popular model. Aproximativ 70% dintre agențiile chestionate au declarat că este schema lor cea mai frecvent utilizată, cu proiecte care se încadrează în cele patru categorii de prețuri: 1.001 USD - 1.500 USD, 1.501 USD - 2.500 USD, 2501 USD - 5.000 USD și 5.001 USD - 7.500 USD.
  • Modelele lunare de stabilire a prețurilor de retenție, în special rata lunară, variază radical de la o agenție la alta. Cele mai frecvente două au fost 251-500 USD / lună și 2.501-5.000 USD / lună.
  • Majoritatea agențiilor oferă modele de stabilire a prețurilor bazate pe proiecte, bazate pe retenție și pe oră, pentru a se potrivi diverselor nevoi și bugetului clienților. Este o piață competitivă și se pare că agențiile sunt foarte dispuse să își adapteze sistemele pentru a păstra clienții.

 

Modele de prețuri SEO ale ROI Main Street

De-a lungul anilor lucrând cu sute de clienți SEO, am învățat cum să ne adaptăm în mod expert serviciile optimizare SEO preturi la variabilele unice ale fiecărui client și ne adaptăm planurile la bugetele clienților noștri.

Determinăm un domeniu de lucru prin descompunerea factorilor optimizare google precum:

  • Cât de mare este site-ul web? Câte pagini au nevoie de optimizare?
  • Cât de mult este nevoie de dezvoltare de conținut, mai ales dacă site-ului este evident lipsit de pagini importante?
  • Câte probleme tehnice trebuie rezolvate?
  • Dacă este o companie locală, există mai multe locații care necesită configurarea listării profilului companiei sau modificări?
  • Câte backlink-uri are site-ul web? Dacă nu sunt mulți, vom aloca mai mult buget pentru a ne concentra pe construirea unei fundații mai puternice.
  • Cât de puternică este concurența?
  • Există aspecte ale muncii pe care le poate gestiona clientul nostru?

Serviciul standard pe care îl recomandăm este de 1.000 USD / lună. În prima lună, ne concentrăm pe efectuarea unui audit SEO, optimizarea primelor 20 de pagini prioritare și începând să abordăm probleme tehnice. Apoi, în lunile viitoare, ne îndreptăm atenția către dezvoltarea conținutului și crearea de linkuri. 

Pentru companiile cu mai multe locații, vă recomandăm un buget mai mare (de exemplu, încă 250 USD pe lună pe locație) pentru a crea citate pentru fiecare locație și a construi conținut specific locației. Deci, dacă o companie are 4 locații, recomandarea noastră standard ar fi taxa standard de 1000 USD plus 3 x 250 USD pentru cele 3 locații, pentru un total de 1.750 USD pe lună.

Pentru site-urile web mai mari, vom cita adesea o taxă inițială mai mare pentru a optimiza mai multe pagini, mai rapid. Pentru un proiect în care vom optimiza 20 de pagini în prima lună, am cita o taxă de 1000 USD pe lună 1. Dacă vom optimiza 50 de pagini în prima lună, vom cita 2000 USD pentru prima lună, iar pentru 100 de pagini, vom cita 3000 USD pentru prima lună.

În același timp, un factor major în stabilirea prețurilor serviciilor noastre SEO este bugetul clientului. Înțelegem că majoritatea întreprinderilor mici au bugete SEO în sute de dolari față de mii. De aceea, oferim și servicii „Starter SEO” la taxe reduse sub 1000 USD pe lună.

La taxe reduse, avem mai puține ore pentru a investi în lucrare de optimizare google, așa că ne executăm strategia cu o viteză redusă și cu un domeniu de lucru redus. În practică, acest lucru înseamnă că poate dura o lună suplimentară pentru a finaliza optimizarea inițială a unor pagini prioritare și vom dezvolta mai puțin conținut pe lună și vom crea mai puține linkuri pe lună în mod continuu.

Cu toate acestea, din experiența noastră, SEO optimizare google este una dintre cele mai bune investiții de marketing pe care le puteți face - și cu cât începeți mai repede, cu atât mai repede puteți începe să culegeți recompensele. Deci, chiar dacă aveți doar un buget limitat pentru a începe, este întotdeauna mai bine să începeți, decât să îl amânați optimizare SEO preturi

Concluzie optimizare google

O strategie SEO optimizare google de succes presupune evaluarea multor variabile și stabilirea unei căi înainte în cadrul bugetului clientului. „Cât costă SEO?” va fi întotdeauna o întrebare dificilă, dar este important să recunoaștem că - cu strategia corectă - se pot realiza progrese la aproape orice preț. 

 

Aveți nevoie de ajutor cu SEO optimizare google?

Contactați-ne astăzi pentru a solicita o ofertă pentru serviciile SEO optimizare google

WEBSITE TERMOPANE, REALIZARE SITE, CREARE SITE TERMOPANE, PROIECTANȚI WEB, COMPANII DE FERESTRE, WEB SITE TERMOPANE, WEBSITE FERESTRE, CALCULATOR TERMOPANE, CĂUTARE PENTRU SUCCES LA TERMOPANE, MODEL DE WEBSITE TERMOPANE, DEASUPRA MULTOR ALȚI CONCURENȚI, GESTIONAȚI-VĂ, EDITAȚI, ADĂUGAȚI ȘI ȘTERGEȚI-VĂ, SITE-URI INFORMATIVE SAU INTERACTIVE, CATEGORII NELIMITATE DE ȘTIRI, CLASAMENT RIDICAT ÎN MOTOARELE DE CĂUTARE, SUPERBĂ REPUTAȚIE ONLINE, VENITURI CRESCUTE

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |