Hei! Avem alternative de email marketing în Europa

Știați că prima explozie de marketing prin e-mail a fost trimisă în 1978 de Gary Thuerk, care lucra pentru Digital Equipment Corporation? Explozia sa de e-mail a fost trimisă la 400 de destinatari ca o promoție pentru computerele companiei sale, ceea ce a dus la vânzări în valoare de 13 milioane de dolari (cu unele reclamații, desigur). Aceasta a fost prima campanie de e-mail lansată și considerată una dintre metodele de marketing direct.

Marketingul prin e-mail a evoluat rapid odată cu creșterea tehnologică a secolului 21. Înainte de această creștere, când e-mailurile erau noutăți pentru majoritatea clienților, marketingul prin e-mail nu era la fel de eficient. În 1978, Gary Thuerk de la Digital Equipment Corporation (DEC) a trimis primul e-mail în masă [1] către aproximativ 400 de clienți potențiali prin intermediul Rețelei Agenției de Proiecte Avansate de Cercetare (ARPANET). El a susținut că acest lucru a dus la vânzări de produse DEC în valoare de 13 milioane de dolari,și a evidențiat potențialul marketingului prin e-mailuri în masă.

 

 Formula WT este compusă din 6 ingrediente.

La baza tuturor se află faza de cercetare pentru a identifica client ideale și cele mai potrivite cuvinte cheie pentru poziționare.

  1. Primul ingredient este problema clientului . De ce are problema asta?
  2. Al doilea ingredient este Sloganul, adică o propunere unică capabilă de capta atentia cititorului.
  3. Al treilea ingredient este Mecanismul Unic al soluției DVS. Ce este diferit de celelalte și de ce funcționează.
  4. Al patrulea ingredient este povestea , a ta, a unuia dintre clienții tăi sau rabdator. Cititorul trebuie să se identifice cu aceste povești.
  5. Al cincilea ingredient este codul cu care vine a creat site-ul
  6. Al șaselea ingredient se referă la vizibilitatea propunerii tale. Acolo cea mai bună propunere din lume este inutilă dacă nu este găsită.

 

Scrieți pentru utilizatori, nu pentru sine !

Ei spun că scriu puțin pentru că vizitatorii nu vor să citească. Nu este adevarat!

Vizitatorii nu citesc dacă scrii lucruri care nu interesează. Scrie asta, asta ii intereseaza, si o sa vezi că citesc!

Și evitați să scrieți platitudini de genul: „ Suntem o companie tânără și dinamici și operăm la 360 de grade pentru satisfacția clienților...

Aproape oricine poate spune asta, dar puțini o pot face sau ”Nu toată musca face miere !”.

Trebuie să-i spui ceva ce alții evită sau nu vor spune niciodată

 

ContentLab

Ajută companiile să se conecteze cu publicul lor tehnic prin conținut – în mod fiabil și la scară.

Marketing de conținut tehnic este un alt fel de fiară. Specialitatea noastră este conținutul tehnic fără prostii. Îmbunătățim mărcile să-și îmbunătățească călătoria cumpărătorului prin strategia, ideea și povestea noastră bazată pe produse. Cream conținut tehnic care stimulează vânzările pentru organizația dvs

Strategia de conținut

Strategia noastră de conținut implică colaborarea cu dvs. pentru a înțelege obiectivele dvs. de marketing de conținut. De acolo, echipa noastră construiește o foaie de parcurs de conținut de impact care vă ghidează publicul prin călătoria cumpărătorului.

Cele mai bune 5 alternative open-source Microsoft 365 pentru Linux

Este un fapt binecunoscut că Microsoft 365 este soluția implicită de productivitate pentru multe companii și gama sa de caracteristici este cu adevărat impresionantă. Include funcționalități precum editarea documentelor, colaborarea în timp real, partajarea fișierelor, managementul proiectelor , e-mailul, calendarul și conferința video.

Cu alte cuvinte, Microsoft 365 oferă atât utilizatorilor personali, cât și celor corporativi toate aplicațiile esențiale care le permit să își desfășoare munca fără efort și rapid.

Cu toate acestea, modelul de abonament și costul acestui software, precum și standardele și politicile sale de securitate nu sunt potrivite pentru toată lumea, iar unele companii încep să caute soluții mai accesibile.

În acest articol, am reunit câteva dintre cele mai bune alternative open-source Microsoft 365 care oferă o gamă largă de funcții de productivitate și pot fi implementate pe o mașină Linux.

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |