ContentLab

Ajută companiile să se conecteze cu publicul lor tehnic prin conținut – în mod fiabil și la scară.

Marketing de conținut tehnic este un alt fel de fiară. Specialitatea noastră este conținutul tehnic fără prostii. Îmbunătățim mărcile să-și îmbunătățească călătoria cumpărătorului prin strategia, ideea și povestea noastră bazată pe produse. Cream conținut tehnic care stimulează vânzările pentru organizația dvs

Strategia de conținut

Strategia noastră de conținut implică colaborarea cu dvs. pentru a înțelege obiectivele dvs. de marketing de conținut. De acolo, echipa noastră construiește o foaie de parcurs de conținut de impact care vă ghidează publicul prin călătoria cumpărătorului.

Cele mai bune 5 alternative open-source Microsoft 365 pentru Linux

Este un fapt binecunoscut că Microsoft 365 este soluția implicită de productivitate pentru multe companii și gama sa de caracteristici este cu adevărat impresionantă. Include funcționalități precum editarea documentelor, colaborarea în timp real, partajarea fișierelor, managementul proiectelor , e-mailul, calendarul și conferința video.

Cu alte cuvinte, Microsoft 365 oferă atât utilizatorilor personali, cât și celor corporativi toate aplicațiile esențiale care le permit să își desfășoare munca fără efort și rapid.

Cu toate acestea, modelul de abonament și costul acestui software, precum și standardele și politicile sale de securitate nu sunt potrivite pentru toată lumea, iar unele companii încep să caute soluții mai accesibile.

În acest articol, am reunit câteva dintre cele mai bune alternative open-source Microsoft 365 care oferă o gamă largă de funcții de productivitate și pot fi implementate pe o mașină Linux.

Cum și ce tehnologii pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta?

În societatea noastră modernă , tehnologia a devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi, dar este important să recunoaștem că anumite tehnologii pot fi dăunătoare pentru sănătatea noastră, atât fizic, cât și mental.

Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, este ușor să fii prins în entuziasmul noilor gadgeturi și inovații. Cu toate acestea, nu toate tehnologiile noi sunt bune pentru sănătatea noastră.

De fapt, unele tehnologii noi ar putea cauza daune corpului și minții noastre. Această întrebare îmi trece în minte de ceva vreme, așa că am decis să scriu acest articol de opinie pentru a-mi împărtăși descoperirile și noile perspective personale.

Una dintre cele mai semnificative moduri în care văd acum că tehnologia este dăunătoare sănătății noastre pe parcursul cercetărilor mele este contribuția la stilul de viață sedentar. Creșterea computerelor, a smartphone-urilor și a serviciilor de streaming ne-a făcut ușor să petrecem ore întregi stând în fața ecranelor.

18 moduri simple de a păstra o atitudine pozitivă la locul de muncă

Când oamenii se gândesc să aibă o atitudine pozitivă, s-ar putea gândi că asta înseamnă să arăți semne de fericire la nivel de suprafață, cum ar fi să-ți aduci un zâmbet pe buze sau să încerci să gândești fericite.

Dar este mai mult decât atât. O atitudine pozitivă este ceva care merge mai profund și are un efect dincolo de bucuria de suprafață. Atitudinile negative promovează frica, în timp ce atitudinile pozitive fac opusul și promovează o perspectivă mai plină de speranță asupra vieții.

Numeroase studii au arătat că a avea o perspectivă pozitivă asupra vieții se corelează cu o mai bună bunăstare psihologică și fizică și poate chiar crește durata de viață. O persoană pozitivă își vede viața ca fiind largă, plină de posibilități. Această viziune duce în mod natural la a-ți trăi viața într-un mod în care ești expus și dobândești noi abilități.

Când vine vorba de locul de muncă, atitudinea ta mentală joacă un rol nu doar în modul în care te percep alții, ci și în satisfacția și performanța ta la locul de muncă. Având în vedere că mulți dintre noi petrec aproximativ patruzeci de ore pe săptămână la locul de muncă, puteți vedea valoarea încurajării unei mentalități pozitive în locul de muncă.

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |