Cinci sfaturi rapide pentru a vă stimula optimizarea SEO în 2020

 Cinci sfaturi rapide pentru a vă stimula optimizarea SEO în 2017Este momentul potrivit al anului pentru a vă evalua strategia de optimizare SEO și pentru a examina cele mai bune modalități de îmbunătățire a acesteia în timpul anului 2020. Totuși, acest lucru nu trebuie să fie un proces complicat.

Rezoluțiile din anul nou nu țin doar de obiectivele noastre personale, deci poate fi momentul ideal pentru a vă concentra pe obiectivele dvs. de afaceri și pentru a căuta cele mai bune modalități de a vă stimula prezența SEO pentru a îmbunătăți autoritatea, valoarea și clasarea.

Dacă vă întrebați cum să începeți să vă stabiliți optimizarea SEO pentru anul 2017, iată câteva sugestii care s-ar putea găsi utile.

Adaugă valoare

La fel de simplu cum sună, este important să creați conținut care adaugă valoare, în timp ce își menține relevanța pentru publicul țintă.

 

Nu este vorba numai de crearea unui conținut de calitate, ci și de cunoașterea publicului, în măsura în care conținutul este util și are mai multe șanse să fie clasat mai sus în rezultatele căutării pentru interogările relevante.

Sfaturi rapide pentru a adăuga mai multă valoare conținutului dvs.:

  • Examinați conținutul existent și găsiți cele mai populare subiecte
  • Aflați mai multe despre publicul dvs. și găsiți întrebările pe care urmează să le răspundeți
  • Găsiți cea mai bună modalitate de a utiliza combinarea sincronizării și a contextului, într-un mod care vă va permite să vă bateți concurenții
  • Nu ezitați să vă extindeți zona de nișă, cu condiția să fiți utile pentru publicul țintă

Facilitați experiența de navigare

Experiența utilizatorilor este esențială pentru optimizarea SEO , așadar poate fi o idee bună să testați modul în care afectează traficul pe site-ul dvs.

De fapt, experiența utilizatorului începe chiar înainte ca utilizatorul să viziteze site-ul dvs. și, potrivit Forrester, 93% din experiențele online încep cu o căutare.

Astfel, este important să procedați la ajustările necesare care să asigure o vizită lină:

  • Testați link-ul site-ului dvs. și remediați legăturile întrerupte pentru a minimiza paginile de eroare sau conținutul duplicat
  • Conținutul dvs. ar trebui să fie atrăgător atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare și, prin urmare, ar trebui luate în considerare atât lizibilitatea, cât și crawlabilitatea
  • Navigarea ar trebui să ajute utilizatorul să navigheze paginile fără probleme. Din structura meniului până la structura link-ului și designul paginii, chiar și un mic detaliu poate influența experiența utilizatorului
  • Viteza unei pagini este crucială, așa că nu uitați să o testați din când în când. De la imagini grele la scripturi inutile, există întotdeauna un motiv pentru care site-ul dvs. devine lent.
  • AMP poate fi, de asemenea, relevant pentru site-ul dvs. și Google pare să preferă paginile care încep să-l folosească. E timpul să experimentăm cu ea?

Investiți mai mult timp în conținutul dvs.

Era deja clar din 2016 că motoarele de căutare se concentrează mai degrabă pe conținutul real decât pe optimizarea acestuia.

Nu este nevoie să vă petreceți mai mult timp în optimizare SEO dacă conținutul dvs. nu este destul de atrăgător pentru publicul dvs.

Monitorizați cuvintele cheie, statisticile site-ului, nivelurile de implicare pe fiecare subiect și găsiți ceea ce așteaptă cu adevărat utilizatorii de pe pagina dvs.

Gândiți-vă la idei noi pentru a vă extinde conținutul sau chiar pentru a investi în conținut veșnic și asigurați-vă că vă gândiți ca un cititor, mai degrabă decât un motor de căutare.

DIliema optimizarii SEO - sunt temele și structura atrăgătoare pentru publicul țintă?

Amintiți-vă, combinația de experiență fără probleme a utilizatorilor cu conținut de calitate poate avea un impact foarte pozitiv asupra clasamentului dvs. SEO.

 

Optimizați conținutul vizual

Conținutul vizual este mai important decât oricând. Ea reușește să completeze textul în cel mai bun mod posibil (sau chiar să îl înlocuiască) și cu siguranță poate afecta SEO.

Tindem să uităm cum ar trebui să fie în continuare optimizat conținutul vizual pentru motoarele de căutare , dar, din fericire, durează doar câteva minute pentru a-și spori performanța SEO.

  • Gândește-te cu atenție la titluri
  • Nu uitați să adăugați alt text, metadate și cuvinte cheie
  • Fiți atenți la dimensiunea fișierului
  • Creați o transcriere video pentru a facilita descoperirea conținutului dvs. de la motoarele de căutare
  • Luați în considerare ideea de a găzdui videoclipul pe propriul dvs. site , nu doar pe Youtube
  • Fiți unic, adăugați personalitate și faceți ca conținutul dvs. vizual să poată fi schimbat

Păstrați amprenta online actualizată

Prezenta dvs. online merge mult dincolo de site-ul dvs. Problema este că avem tendința de a uita modul în care amprenta noastră online se poate extinde la toate platformele diferite pe care le putem încerca la un moment dat și apoi abandonăm.

Este cu siguranță o idee minunată de a experimenta noi platforme pentru a vă promova prezența, dar asigurați-vă că le țineți la curent chiar dacă nu le mai folosiți.

Să presupunem că aveți o pagină Google+, dar nu o mai utilizați (sau ai tendința să uitați să distribuiți conținutul dvs. acolo). Sunt detaliile precise pentru a ajuta utilizatorii să găsească mai multe informații despre afacerea dvs.?

Iată o nouă sarcină pentru calendarul dvs. în 2017, creați o foaie de calcul care monitorizează prezența dvs. online și verificați o dată pe lună că informațiile sunt actualizate.

Niciodată nu știi cât de utilă este monitorizarea,  s-ar putea să se întâmple ca cineva sa fie mai atent !

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |