7 etape importante în selectarea termenilor de SEO & ROI - keyword

Dacă implementați SEO pentru site - ul dvs. , nu se faceti mult decât dacă selectați cuvintele cheie potrivite pentru campania dvs. de construire a link-urilor. Există 7 etape importante în selectarea celor din perspectiva SEO și ROI.Etape importante în selectarea termenilor de SEO ROI keyword

1. Cine este publicul țintă?

 Cine sunt potențialii dvs. clienți? Ce cuvinte se vor folosi cel mai probabil pentru a vă găsi produsele sau serviciile pe Google ? Scrieți primele 10-20 fraze cheie care descriu cel mai bine serviciile sau produsele dvs. Ar trebui să fie câteva cuvinte aici - nu doar "avocat", ci "avocatul divorțului din Bucuresti".

 

2. Unde este cel mai mare trafic?

Creați o listă de cuvinte cu ajutorul instrumentului SEMrush. Apoi introduceți lista dvs. în Planificatorul de cuvinte cheie Google pentru a găsi cele mai căutate cuvinte cheie. Utilizați caracteristica sinonimelor pentru a obține mai multe idei. Dacă există o mulțime de trafic (în mii), concentrați-vă numai asupra potrivirii exacte. Dacă nu există, atunci uitați-vă la potrivirea expresiei. După ce ați analizat întregul volum, veți putea defini cele mai populare interogări de căutare și le puteți alege pentru optimizarea conținutului site-ului. Clasificați cuvintele și expresiile analizate în ierarhia traficului, exportați-le într-o foaie de calcul Excel și evidențiați cele pe care doriți să le clasați.

3. Ce cuvinte cheie sunt cel mai puțin competitive?

Cine sunt potențialii dvs clienți

 1. Cea mai ușoară modalitate de a selecta cele mai puțin competitive cuvinte cheie este de a folosi acele expresii cheie care conțin cel puțin 3-4 cuvinte. Toate interogările cu 1 și 2 cuvinte au concurență grosolană. Dacă aveți un buget restrâns, 
 2. Unde este cel mai mare traficConcentrați-vă asupra cuvintelor cheie cu coada lungă (care conțin 4 sau mai multe cuvinte). De exemplu, în cazul în care expresia cheie inițială dorită a fost "construirea de legături", dar este prea competitivă, poate doriți să treceți, de exemplu, la "serviciul de construire a legăturilor cu SUA" sau la "servicii de construire a legăturilor de calitate". Deci, cum să alegeți cuvinte cheie? Doar analizați traficul pentru diferite variante ale unor astfel de fraze pentru a găsi cuvinte care pot aduce vizitatori maximi la resursele dvs.
 3. Verificați întotdeauna concurența cuvintelor dvs. utilizând Calculatorul nostru gratuit de cost SEO . Trimiteți cât mai multe fraze pe care le aveți; în acest caz, veți avea mai multe șanse să găsiți rezultate de căutare mai accesibile și mai puțin competitive.
 4. Există un mod dificil care vă permite să vă măriți traficul de 1,478% de la Google și, în același timp, să știți cum să alegeți cuvinte cheie care sunt cuvinte cheie mai accesibile și să vă economisiți bugetul.
 5. 4. Cum de a alege cuvinte cheie pentru SEO, care sunt cele mai profitabile?

Oamenii, folosind expresiile de căutare selectate, caută să cumpere ceva? O expresie ca "ceasurile elvețiene" poate avea un trafic de 10 ori mai mare, dar o expresie cum ar fi "cumpărați un ceas elvețian" va aduce dolarul cu un ROI mai ridicat și va dura un timp mult mai scurt pentru a se clasifica. Utilizați-vă capul împreună cu analiza mașinii de eficiență a cuvintelor cheie. Aceasta este cea mai bună metodă de alegere a cuvintelor cheie pentru SEO, care va aduce profit maxim în viitor. 

5. Testați-vă criteriile de căutare cu Google AdWords înainte de a investi în ele

Iată un sfat simplu care vă poate salva cu ușurință 12 luni de muncă : crearea unei campanii eficiente de SEO într-o piață competitivă poate fi un proces lung, scos și scump. Mai rău, dacă te concentrezi pe fraze greșite, poate fi necesar să începi din nou după ce afli că site-ul tău nu produce rezultatele pe care le dorești. O modalitate ușoară de a evita necesitatea de a începe peste este de a testa valoarea cuvintelor selectate înainte de a vă angaja puternic pentru strategia dvs. SEO. Cumpărarea de PPC din Google AdWords vă permite să vedeți ce interogări conduc traficul spre site-ul dvs., care se transformă în clienți potențiali și clienți!Mulți oameni risipesc mii de dolari pentru a afla mai târziu că frazele lor de căutare nu le aduc publicului potrivit. Testați-vă cuvintele cheie în AdWords pentru a evita acest lucru. Aflați cum să faceți acest lucru corect.

6. Focus & Diversify!

Selectați câteva fraze principale, pe care doriți să le clasați înalt și să vă concentrați asupra acestora, până când veți obține primul loc pe Google pentru fiecare dintre acestea. Nu investiți în mai mult de 5 cuvinte în același timp decât dacă vă puteți permite acest lucru sau dacă expresiile dvs. de căutare sunt cuvinte cheie lungi (cu concurență foarte scăzută). Una dintre cele mai mari greșeli ale multor SEO încearcă să ajungă la Topul mare pentru 10 sau mai multe interogări extrem de competitive , la o dată cu un budget.How scăzut pentru a alege cuvinte cheie pentru SEO pentru a intra în Top 10 al Google, este de a viza cuvinte cheie coadă lungă , deoarece ele sunt mult mai puțin competitive, mai profitabile și mai puțin riscante. Și, în plus, aceștia vă pot aduce același trafic ca o scurtă interogare dacă investiți în acele cuvinte cheie lungi de coadă aceeași sumă de bani.

Pentru a pune mai simplu, aveți două opțiuni:

Opțiunea I . Puteți viza un cuvânt cheie extrem de competitiv, care necesită, de exemplu, 1000 backlink- uri pentru a depăși concurenții dvs. Și veți primi, de exemplu, 10.000 de vizitatori pe zi când sunteți # 1 pe Google pentru asta.

sau

OPȚIUNEA II . Sau puteți viza anumite cuvinte cheie cu coadă lungă. De exemplu, veți viza expresii principale care necesită 5 backlink-uri, fiecare pentru ca dvs. să fiți # 1 pe Google pentru fiecare dintre acestea. Prin achiziționarea acelorași 1000 de backlink- uri pentru ei, veți fi # 1 pe Google pentru 200 de cuvinte cheie (1000/5 = 200). De obicei, aceste 200 de elemente de căutare vă vor aduce un număr și mai mare de vizitatori de la Google decât 1 cuvânt cheie scurt. Dar chiar dacă aceste 200 de interogări de căutare vă aduc același trafic, această opțiune este încă mult mai bună din următoarele motive:

 1. Aveți o mulțime de concurenți și toată lumea dorește să obțină o clasare înaltă pentru acest cuvânt cheie scurt (deoarece acesta este unul dintre cele mai populare în nișă). Astfel, competiția devine din ce în ce mai puternică și mai puternică din zi în zi. Ai achiziționat 1000 de backlink- uri, concurentul tău - 1100. Ai 1200, el - 1300 și așa mai departe. Deci va trebui să cheltuiți din ce în ce mai mult și astfel profitul dvs. din acesta va deveni din ce în ce mai mic. De cealaltă parte, un număr foarte mic de oameni știu că alegerea cuvintelor cheie între întrebările cotidiene lungi este mai profitabilă și astfel numărul foarte mic de companii se luptă pentru cuvinte cheie lungi. În plus, există un număr foarte mic de fraze scurte în orice nișă și zeci și chiar sute mai mult coada lungă în fiecare nișă. Folosind un identificator de cuvinte cheie cu coada lungăaveți întotdeauna o mulțime de opțiuni pentru a încerca, alegerea expresiilor minime ale cuvintelor cheie competitive cu potențialul potențial de SEO. Deci, chiar dacă altcineva vizează și cuvinte cheie cu coada lungă, există o probabilitate foarte scăzută ca el să vizeze aceleași ca tine. Deci, odată ce ați achiziționat 5 backlink- uri pentru cuvântul dvs. cheie lungă și ați ajuns pe locul # 1 pe Google, puteți rămâne acolo cu anide zile înainte ca altcineva să vă depășească. De aceea este mult mai scump să concurezi pentru cuvinte cheie scurte și mult mai profitabile - pentru coada lungă.
 2. Din cauza concurenței puternice, vă puteți pierde poziția pentru cuvântul cheie scurt, oricând! Dacă vă pierdeți poziția doar pentru acel, sunteți în pericolul de a vă pierde întreaga afacere, deoarece ați investit o mulțime de fonduri în ea. De cealaltă parte, dacă sunteți numărul 1 pe Google pentru 200 de cuvinte cheie lungi și cineva chiar vă depășește pentru mai multe dintre ele, acest lucru nu va influența afacerea dvs. mult sau chiar deloc.
 3. Este mai puțin riscant să vizați multe interogări de lungă coadă și este mai ușor să obțineți poziții înalte pe Google pentru ei, de asemenea, deoarece este mai natural pentru Google atunci când backlink-urile dvs. au texte ancorate diferite și cuvinte cheie diferite. Cu cât este mai natural ca profilul dvs. de backlink și campania dvs. de construire a legăturilor să pară la Google, cu atât mai ușor vă va fi pentru dvs. să obțineți poziții înalte. Și mai puțin riscant.
 4. Și chiar dacă optimizați mai mult de câteva dintre cuvintele cheie lungi, adică obțineți prea multe backlink pentru unele dintre ele și Google vă reduce pozițiile pentru acele cuvinte cheie, nu vă veți pierde din nou afacerea, deoarece veți avea în continuare poziții înalte pentru restul!
 5. În plus, cuvintele cheie cu coada lungă au o rată de conversie mult mai mare!

De aceea, cele mai bune cuvinte cheie sunt cele cu coada lunga! Vreți să aflați despre alte arme secrete și foarte puternice pe care le puteți folosi împotriva concurenților dvs. pentru a le depăși și a câștiga afacerea? Înscrieți-vă și veți începe să primiți e-mailurile săptămânale cu informații utile și metode secrete pe care le puteți folosi pentru a vă bate pe concurenți și pentru a obține numărul 1 pe Google.

7. Mergeți pe drumul cel mai ușor

Selectați acele rezultate de căutare pentru care ați obținut deja cel puțin unele clasamente (de exemplu, sunteți în jur de 2 și # 30 pe Google) și construiți backlink pentru aceste fraze. Acest lucru vă va permite să obțineți până la 1,478% creștere a traficului și ROI pentru unele dintre aceste cuvinte cheie . Aflați de ce vă pot oferi o creștere de 1,478%.

De la prima vedere, cuvintele principale care nu vă aduc mult trafic nu pot arăta atractive pentru dumneavoastră să investiți în ele. Dar dacă sunteți pe locul # 9 pe Google pentru un astfel de cuvânt cheie și primiți, de exemplu, 200 de vizite / lună de la el acum, apoi prin achiziționarea unor linkuri pentru acesta și îmbunătățirea clasamentului dvs. de la # 9 la # 1 pentru acest cuvânt cheie. Astfel, vă recomandăm să selectați și să vizați acele expresii pentru care vă aflați undeva între # 2 și # 30 pe Google și să obțineți backlink pentru aceste cuvinte cheie pentru a obține numărul 1 pentru toate dintre acestea - chiar dacă acele cuvinte cheie nu arata foarte atractiv pentru tine chiar acum.

Cum să găsiți acele cuvinte cheie, pentru care sunteți pe un loc între # 2 și # 30 pe Google?

 1. Creați o listă cât mai lungă posibil cu cât mai multe interogări de coadă lungă posibil. În acest scop, vă recomandăm să utilizați Instrumentul Google pentru cuvinte cheie gratuit. Trimiteți cele mai importante elemente care vă descriu cel mai bine afacerea dvs. în acest instrument și primiți sugestii de la Google cu privire la ce alte cuvinte înrudite puteți utiliza.
 2. Înscrieți-vă gratuit aici și trimiteți adresa URL a site- ului web și o listă a tuturor rezultatelor dvs. de căutare generate, inclusiv tot ce ați primit!
 3. Efectuați o exportare într-un fișier excel și apoi selectați numai acelea pentru care sunteți în jur de # 2 și # 30 pe Google! Woala!

Acum puteți începe să achiziționați 3-5 backlink-uri pe săptămână pentru aceste fraze principale pentru a obține numărul 1 pe Google pentru ei și pentru a crește traficul până la 1,478% pentru fiecare dintre ele!

Rețineți că, cu cât începeți mai devreme să creați legături pentru site-ul dvs., cu atât veți îmbunătăți mai repede clasamentul pe Google, veți crește traficul și vânzările și vom câștiga 50 USD pentru fiecare dintre prietenii menționați!

Suntem dornici să cunoaștem trucurile și metodele de alegere a celor mai câștigătoare cuvinte cheie pentru site - ul dvs. web . Toate ideile și comentariile dvs. sunt binevenite sub acest post.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |